جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خاگينه ي گل ميخک
-(3 Body) 
خاگينه ي گل ميخک
Visitor 342
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:

آرد: 120 الي 150 گرم
زرده ي تخم مرغ: 2 عدد
ماست: 2 قاشق سوپ خوري سر پر
روغن مايع: 3 قاشق سوپ خوي
مغز گردوي آسيب کرده: 120 گرم
پورد قند: 60 گرم
پودر هل: 1قاشق چاي خوري

مواد لازم براي تهيه ي شربت:

شکر: 400 گرم (2 پيمانه)
آب: 250 گرم
آبليمو: 1 قاشق سوپ خوري

روش تهيه:

آرد را در کاسه ي مناسبي بريزيد و در مرکز آن حفره اي بسازيد. آنگاه زرده هاي تخم مرغ، ماست و روغن مايع را به آرد بيفزائيد و به آرامي مخلوط کنيد تا خمير صاف و يکدستي حاصل شود. حالا خمير را درون کيسه ي نايلوني بگذاريد و حدود نيم ساعت در يخچال نگه داريد. سپس خمير را روي سطحي آرد پاشي شده به کمک وردنه ي بسيار نازکي باز کنيد. دقت داشته باشيد که ضخامت خمير حدود يک ميلي متر باشد، به گونه اي که انگشتان از زير خمير کاملاً پيدا باشد. اکنون با برشگري کنگره دار، به قطر تقريبي 7 سانتيمتر 16 دايره از خمير ببريد و داخل قالب چرب کرده ي مافين بگذاريد و بين خمير ها را با مخلوط شير و روغن مايع مرطوب کنيد و خمير ها را روي يکديگر قرار دهيد. روي خمير هشتم قدري سفيده ي تخم مرغ بماليد و مخلوط گردو، پودر قند و هل را روي آن بريزيد، با خمير نهم روي اين مخلوط را بپوشانيد و دو لبه ي خمير را به هم بچسبانيد. اکنون قالب مافين را داخل سيني بگذاريد و خاگينه را به مدت تقريبي 20 دقيقه در فر گرم شده با دماي 200 درجه ي سانتيگراد بپزيد تا طلائي رنگ شود. همين که خاگينه کمي خنک شد، آن را درون شربت سرد قرارد دهيد تا شربت جذب خاگينه شود. اينک خاگينه را در ديس مناسبي بچينيد.
يادآوري: مي توانيد براي بريدن خمير از برشگر هاي مختلف به اندازه هاي 8، 6 و 4 سانتيمتر استفاده کنيد و خمير ها را از بزرگ به کوچک درون قالب قرار دهيد تا گل ميخک زيباتر به نظر برسد.

منبع: ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image