جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خاگينه ي هويج
-(0 Body) 
خاگينه ي هويج
Visitor 330
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 10-12 نفر:

تخم مرغ: 5 عدد
هويج متوسط: 3 عدد
روغن مايع: 100 ميلي متر
گردوي خرد کرده: 240 گرم
پودر قند: 60 گرم
دارچين: 2 قاشق سوپ خوري
پودر پسته يا خلال پسته: به ميزان لازم

مواد لازم براي تهيه ي شربت:

شکر: 400 گرم (2 پيمانه)
آب: 500 ميلي ليتر (2 پيمانه)
زغفران حل کرده: 1 قاشق سوپ خوي
آبليمو: 1 قاشق سوپ خوري

روش تهيه:

ابتدا پوست هويج ها را بگيريد و پس از شستن آن ها را رنده کنيد. در کاسه ي ديگري تخم مرغ ها را کمي با چنگال بزنيد و هويج را به آن بيفزائيد و خوب مخلوط کنيد. اکنون قدري روغن در تابه اي که بهتر است مستطيل باشد بريزيد و روي حرارت تند قرار دهيد تا روغن کاملاً داغ شود. آن گاه مايه را درون تابه بريزيد و در فر گرم شده با دماي 200 درجه ي سانتيگراد بپزيد. سپس خاگينه را از فر خارج کنيد و مخلوط گردو، پودر قند و دارچين را روي آن بريزيد. حالا خاگينه را رول کنيد و در قالب مستطيل شکل (لوف) بگذاريد. شربت را روي آن بريزيد و قالب را به مدت نيم ساعت در فر گرم شده با دماي 150 درجه ي سانتيگراد قرار دهيد تا شربت جذب خاگينه شود. حالا خاگينه را برش زده و در ظرف مناسبي قرار دهيد و آن را با پسته تزئين کنيد.

روش تهيه ي شربت:

شکر و آب را داخل قابلمه ي مناسبي بريزيد. روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر حل شود. پس از حل شدن شکر حرارت را کم کنيد و بعد از يکي دو جوش آبليمو را به آن بيفزائيد و بعد از 3-4 دقيقه زعفران را اضافه کنيد و پس از يکي دو جوش آن را از روي حرارت برداريد.

منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image