جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کالزونه ي سبزي
-(1 Body) 
کالزونه ي سبزي
Visitor 389
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم خمير براي 4 نفر:

پودر مايه خمير: يک دوم قاشق سوپ خوري
شکر: يک دوم قاشق چاي خوري
آب ولرم: 250 ميلي ليتر
آرد: حدود 250 گرم
بيکينگ پودر: 1 قاشق چاي خوري
نمک: بک دوم قاشق چاي خوري
روغن زيتون: يک دوم قاشق سوپ خوري

مواد لازم مياني:

کدو سبز خرد کرده: 1 عدد
هويج خرد کرده: 1 عدد
ذرت پخته: 2 قاشق سوپ خوري
نخود فرنگي پخته: 2 قاشق سوپ خوري
قارچ خرد کرده و پخته: 3 قاشق سوپ خوري
نمک: 1 قاشق چاي خوري
فلفل سياه: يک دوم قاشق چاي خوري
خامه: 3 قاشق چاي خوري
پنير پيتزاي رنده کرده: 120 گرم
خيار شور: 1 عدد
گوجه فرنگي: 1 عدد
جعفري: به ميزان لازم

روش تهيه:

مايه خمير، شکر و نيمي از آب را در کاسه ي کوچکي بريزيد، روي آن را بپوشانيد و در جاي گرمي بگذاريد تا مايه خمير فعال شود. آرد و بيکينگ پودر را در کاسه اي الک کنيد، نمک و مايه خمير را به آن بيفزائيد و مواد را مخلوط سازيد تا خمير شود. حالا خمير را روي سطح آرد پاشي شده ورز دهيد تا صاف و يکدست شود. آن گاه روي خمير روغن زيتون بماليد و آن را در کاسه اي بگذاريد؛ روي خمير را بپوشانيد و در جاي گرمي قرار دهيد تا حجمش دو برابر شود. دوباره خمير را ورز دهيد، روي آن را بپوشانيد و 30 دقيقه ي ديگر به آن استراحت دهيد. اکنون خمير را با وردنه، به قطر 30 سانتيمتر پهن کنيد و در سيني چرب کرده قرار دهيد. سپس مواد مياني را روي خمير بگذاريد و پنير را نيز بيفزائيد. حالا خمير را از وسط تا کنيد و روي هم بياوريد تا به شکل نيم دايره درآيد. آن گاه لبه هاي خمير را به هم بچسبانيد و با چنگال، سوراخ هائي روي خمير ايجاد نمائيد. بعد روي خمير را اندکي چرب کنيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 200 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 25 دقيقه بپزيد. اينک کالزونه را در ديس مناسبي قرار دهيد و اطرافش را با خيار شور، گوجه فرنگي و جعفري تزئين نمائيد.

روش تهيه ي مواد مياني:

کدو و هويج را در قابلمه هاي جداگانه بپزيد. آن گاه در ظرف مناسبي، کدو، هويج، ذرت، نخود فرنگي، نمک و فلفل را با يکديگر مخلوط کنيد و خامه را نيز بيفزائيد.

منبع: ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image