جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تارت گوجه فرنگي و زيتون
-(1 Body) 
تارت گوجه فرنگي و زيتون
Visitor 451
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6-8 نفر:

آرد: 250 گرم
نمک: يک دوم قاشق چاي خوري
کره ي خرد کرده: 130 گرم
آب سرد: 3 قاشق سوپ خوري
تخم مرغ: 3 عدد
شير: 300 ميلي ليتر
سبزي معطر خرد کرده: 2 قاشق سوپ خوري
گوجه فرنگي ورقه کرده: 6 عدد
پنير موزارلا رنده کرده: 75 گرم
زيتون هسته گرفته و خرد کرده: 16 عدد
نمک و فلفل: به ميزان لازم

روش تهيه:

آرد و نمک را درون کاسه اي بريزيد، کره را به آن بيفزائيد و با نوک انگشت، کره را با آرد مخلوط سازيد تا مواد به شکل خرده نان در آيد. آن گاه آب را اضافه کنيد تا خمير نرمي حاصل شود. خمير را در کيسه ي نايلوني به مدت 30 دقيقه در يخجال نگه داريد. سپس خمير را روي سطحي آرد پاشي شده با وردنه باز کنيد و در قالب تارت، به قطر 25 سانتيمتر پهن کنيد. روي خمير را با کاغذ روغني بپوشانيد و مقداري لوبيا روي آن بريزيد و در فر (تاون) گرم شده با دماي 190درجه ي سانتيگراد، به مدت 15 دقيقه بپزيد. حالا کاغذ و لوبيا را از روي خمير برداريد و کنار بگذاريد تا خمير خنک شود.
در کاسه ي کوچکي تخم مرغ ها، شير، سبزي معطر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد. گوجه فرنگي، پنير و زيتون را روي خمير نيم پز بچينيد و مايه ي تخم مرغي را روي آن بريزيد. اکنون قالب تارت را در فر گرم شده با دماي 190 درجه ي سانتيگراد قرار دهيد و آن را به مدت 40 دقيقه يا تا زماني که رويش طلائي رنگ شود، بپزيد.

يادآوري:

سبزي معطر، شامل جعفري، ريحان و پيازچه مي باشد.

منبع: ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image