مواد لازم براي 4 نفر:
سير: 1 حبه
پياز: 2 عدد
برگ رزماري: 1 شاخه
پوره ي گوجه فرنگي: 800 گرم
روغن مايع: 4 قاشق سوپ خوري
نمک و فلفل: به ميزان لازم
کره: 30 گرم
آرد: 30 گرم
شير: 500 ميلي ليتر
پنير پارمزان (رنده کرده): 50 گرم
قارچ: 300 گرم
سينه ي بوقلمون: 400 گرم
آويشن خشک: 1 قاشق سوپ خوري
پنير موزارلا (خرد کرده): 125 گرم
کنلوني: 20 عدد
روش تهيه:
پوست سير و يکي از پياز ها را بگيريد و خردکنيد. برگ رزماري را بشوئيد و خرد کنيد. آن گاه پوره ي گوجه فرنگي را درصافي بريزد و آب گوجه فرنگي را نگه داريد. دو قاشق از روغن را در تابه ي مناسبي بريزيد و تابه را روي اجاق بگذاريد. سير و پياز را بيفزائيد و کمي تفت دهيد تا پياز نرم شود. سپس برگ رزماري و پوره ي گوجه فرنگي را اضافه کنيد و پيوسته هم بزنيد. بعد آب گوجه فرنگي را همراه با نمک و فلفل در تابه بريزيد و حدود 15 دقيقه سس گوجه فرنگي را بجوشانيد. حالا کره را در ظرف مناسبي، با حرارت ملايم روي اجاق ذوب کنيد. سپس آرد را اضافه نمائيد و پس از کمي تفت دادن، به تدريج شير را بيفزائيد و پيوسته هم بزنيد تا مايه بجوشد. اينک پنير پارمزان و مقداري نمک و فلفل به سس اضافه کنيد و آن را از روي اجاق برداريد (سس بشامل). حالا پياز باقيمانده را پوست بگيريد و آن را خرد کنيد. قارچ ها را نيز بشوئيد و خرد کنيد. گوشت بوقلمون را به شکل مکعب هاي کوچکي ببريد. اينک باقيمانده ي روغن را در تابه اي بريزيد و گوشت را در آن تفت دهيد تا قهوه اي رنگ شود. پياز و قارچ را بيفزائيد و در حدود 5 دقيقه بپزيد. آن گاه مقداري نمک، فلفل، آوشن و پنير موزارلا را به مخلوط اضافه کنيد و خوب هم بزنيد. حالا تابه را از روي اجاق برداريد و کنار بگذاريد. اکنون سس گوجه فرنگي را در ظرف مناسب و نسوزي که چرب کرده ايد، بريزيد. کنلوني ها را از مايه ي گوشتي پر کنيد و روي سس درون ظرف بچينيد. حالا سس بشامل را روي کنلوني بريزيد و ظرف مورد نظر را داخل فر (تاون) گرم شده با دماي 200 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 40 دقيقه قرار دهيد تا روي غذا طلائي شود.
ياد آوري:
اگر برگ رزماري در دسترس نبود مي توانيد از پودر آن استفاده کنيد.
منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34