جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خوراک کنلوني با بوقلمون
-(2 Body) 
خوراک کنلوني با بوقلمون
Visitor 459
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:

سير: 1 حبه
پياز: 2 عدد
برگ رزماري: 1 شاخه
پوره ي گوجه فرنگي: 800 گرم
روغن مايع: 4 قاشق سوپ خوري
نمک و فلفل: به ميزان لازم
کره: 30 گرم
آرد: 30 گرم
شير: 500 ميلي ليتر
پنير پارمزان (رنده کرده): 50 گرم
قارچ: 300 گرم
سينه ي بوقلمون: 400 گرم
آويشن خشک: 1 قاشق سوپ خوري
پنير موزارلا (خرد کرده): 125 گرم
کنلوني: 20 عدد

روش تهيه:

پوست سير و يکي از پياز ها را بگيريد و خردکنيد. برگ رزماري را بشوئيد و خرد کنيد. آن گاه پوره ي گوجه فرنگي را درصافي بريزد و آب گوجه فرنگي را نگه داريد. دو قاشق از روغن را در تابه ي مناسبي بريزيد و تابه را روي اجاق بگذاريد. سير و پياز را بيفزائيد و کمي تفت دهيد تا پياز نرم شود. سپس برگ رزماري و پوره ي گوجه فرنگي را اضافه کنيد و پيوسته هم بزنيد. بعد آب گوجه فرنگي را همراه با نمک و فلفل در تابه بريزيد و حدود 15 دقيقه سس گوجه فرنگي را بجوشانيد. حالا کره را در ظرف مناسبي، با حرارت ملايم روي اجاق ذوب کنيد. سپس آرد را اضافه نمائيد و پس از کمي تفت دادن، به تدريج شير را بيفزائيد و پيوسته هم بزنيد تا مايه بجوشد. اينک پنير پارمزان و مقداري نمک و فلفل به سس اضافه کنيد و آن را از روي اجاق برداريد (سس بشامل). حالا پياز باقيمانده را پوست بگيريد و آن را خرد کنيد. قارچ ها را نيز بشوئيد و خرد کنيد. گوشت بوقلمون را به شکل مکعب هاي کوچکي ببريد. اينک باقيمانده ي روغن را در تابه اي بريزيد و گوشت را در آن تفت دهيد تا قهوه اي رنگ شود. پياز و قارچ را بيفزائيد و در حدود 5 دقيقه بپزيد. آن گاه مقداري نمک، فلفل، آوشن و پنير موزارلا را به مخلوط اضافه کنيد و خوب هم بزنيد. حالا تابه را از روي اجاق برداريد و کنار بگذاريد. اکنون سس گوجه فرنگي را در ظرف مناسب و نسوزي که چرب کرده ايد، بريزيد. کنلوني ها را از مايه ي گوشتي پر کنيد و روي سس درون ظرف بچينيد. حالا سس بشامل را روي کنلوني بريزيد و ظرف مورد نظر را داخل فر (تاون) گرم شده با دماي 200 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 40 دقيقه قرار دهيد تا روي غذا طلائي شود.

ياد آوري:

اگر برگ رزماري در دسترس نبود مي توانيد از پودر آن استفاده کنيد.

منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image