جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کسرول سيب زميني و پاپريکا
-(1 Body) 
کسرول سيب زميني و پاپريکا
Visitor 440
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:

سيب زميني: 500 گرم
نمک: به ميزان لازم
فلفل دلمه اي زرد: 4 عدد
گوجه فرنگي مينياتوري: 250 گرم
سوسيس: 300 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
خامه: 200 گرم
پنير گودا: 150 گرم
جوز هندي: يک دوم قاشق چاي خوري
فلفل سياه: به ميزان لازم
کره: 30 گرم

روش تهيه:

سيب زميني را پوست بگيريد و به ورقه هاي نازک برش دهيد. ظرف مناسبي را از آب جوش پر کنيد و قدري نمک به آن بيفزائيد. آن گاه سيب زميني ها را درون آن قرار دهيد و به مدت 3 دقيقه در آب نمک نگه داريد. سپس آن ها را از آب خارج نمائيد و کنار بگذاريد.
فلفل ها را از وسط دو نيم کنيد و دانه ي آن ها را جدا سازيد. سپس فلفل ها را به شکل خلال هاي 3 سانتيمتري ببريد، اکنون گوجه فرنگي ها را بشوئيد و با خلال چوبي، چند جاي هر يک را سوراخ کنيد. همچنين سوسيس ها را به شکل مکعب خرد نمائيد. حالا نيمي از سيب زميني ها را در ظرف نسوز چرب کرده اي به گنجايش 1 ليتر بريزيد و به ترتيب، نيمي از فلفل، سوسيس، گوجه فرنگي و باقيمانده ي سيب زميني ها را روي آن بچينيد. بعد در کاسه ي مناسبي تخم مرغ ها، خامه و دو سوم پنير را با مفتول دستي بزنيد. بعد جوز هندي، نمک و فلفل را به آن بيفزائيد و مايه ي به دست آمده را روي مواد چيده شده در ظرف بريزيد. اينک باقيمانده ي فلفل و پنير را همراه کره روي مواد آماده بريزيد. سپس روي ظرف را با فويل بپوشانيد و آن را در فر (تاون) گرم شده با دماي 220 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 20 دقيقه در طبقه ي وسط قرار دهيد. آن گاه فويل را برداريد و 20 دقيقه ي ديگر غذا را در فر بپزيد تا روي آن طلائي رنگ شود.

منبع: ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image