جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ماهي تن با سس پنير
-(0 Body) 
ماهي تن با سس پنير
Visitor 398
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:

شير: 375 ميلي ليتر
برگ بو: 1 عدد
دانه ي فلفل سياه: 5 عدد
کره: 60 گرم
پياز خرد کرده: 1 عدد
کرفس خرد کرده: 1 ساقه
آرد: 30 گرم
کنسرو ماهي تن: 1 قوطي 400 گرمي
جوز هندي: يک چهارم قاشق چاي خوري
خامه: 80 گرم
جعفري خرد کرده: يک چهارم پيمانه (15گرم)
پنير گوداي رنده کرده: 100 گرم
خرده نان: يک دوم پيمانه (40گرم)

روش تهيه:

شير، برگ بو و فلفل را در ظرف مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا شير بجوشد. بعد آن را از روي حرارت برداريد و شير را در صافي بريزيد. در ظرف ديگري هم کره بريزيد و روي اجاق بگذاريد. آن گاه پياز و کرفس را بيفزائيد و تفت دهيد. اکنون آرد را به مواد قبل اضافه کنيد و به تفت دادن ادامه دهيد تا بوي خامي آرد گرفته شود. حالا ماهي را در صافي بريزيد تا روغن اضافي اش گرفته شود. سپس ماهي را به شکل پرک خرد کنيد. اکنون ظرف محتوي پياز و کرفس را از روي اجاق برداريد و شير و روغن ماهي را به آن بيفزائيد. دوباره ظرف را روي اجاق بگذاريد و به آرامي سس را هم بزنيد تا غليظ شود. بعد جوز هندي، خامه، جعفري و نيمي از پنير را به آن اضافه کنيد. اينک سس را از روي حرارت برداريد و ماهي، نمک و فلفل را به آن بيفزائيد. حالا مايه را در ظرف نسوز و چرب کرده اي به گنجايش 750 ميلي ليتر بريزيد و باقيمانده ي پنير و خرده نان را روي آن بپاشيد. سپس آن را در فر (تاون) گرم شده با دما ي 180درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 15 دقيقه قرار دهيد تا پنير، طلائي رنگ شود.
منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image