جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پلو هندي
-(2 Body) 
پلو هندي
Visitor 417
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6-8 نفر:

فيله ي مرغ: 600 گرم
ماست: 250 گرم (1 پيمانه)
پياز داغ: 2 قاشق سوپ خوري
سير رنده کرده: 5 حبه
نمک: به ميزان لازم
روغن: 100 گرم
پوره ي: 2 عدد گوجه فرنگي
زنجفيل تازه ي رنده کرده: 1 قاشق سوپ خوري
ادويه ي هندي (گرام ماسالا): 2 قاشق چاي خوري
دارچين: 1 قاشق چاي خوري
تخم گشنيز آسياب کرده: 1 قاشق چاي خوري
کره: 50 گرم
برنج: 900 گرم (6 پيمانه)

روش تهيه:

ابتدا تکه هاي مرغ را در ظرف مناسبي قرار دهيد. حالا ماست، نيمي از پياز داغ، سير و نمک را به آن بيفزائيد و خوب مخلوط کنيد. بعد در ظرف را بگذاريد و يک شب داخل يخچال نگه داريد. اينک در قابلمه ي مناسبي روغن بريزيد و روي اجاق قرار دهيد. آن گاه پوره ي گوجه فرنگي را بيفزائيد و صبر کنيد تا آب گوجه فرنگي بخار شود. سپس مخلوط مرغ را به آن اضافه کنيد و پس از چند دقيقه، قابلمه را از روي اجاق برداريد. در تابه ي مناسبي باقيمانده ي پياز داغ، زنجفيل، گرام ماسالا، ادويه ي کاري، دارچين و تخم گشنيز را بريزيد وبه مدت 1 دقيقه تفت دهيد. حلا برنج را - که از قبل خيس کرده ايد- آبکش کنيد.
در قابلمه مناسبي نيمي از کره را بريزيد و مرغ، ادويه ها و گشنيز را لابلاي برنج قرار دهيد و اطراف آن را به شکل مخروط جمع کنيد. قابلمه را روي اجاق بگذاريد و آن را به مدت 30 دقيقه دم کنيد. اکنون باقيمانده ي کره را بيفزائيد و پس از چند دقيقه، پلو را در ديس مناسبي بکشيد و ميل نمائيد.

ياد آوري:

مي توانيد برنج را مانند تصوير در قالبي فشرده کنيد. سپس در ظرف مورد نظر برگردانيد.

منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image