مواد لازم براي 6-8 نفر:
فيله ي مرغ: 600 گرم
ماست: 250 گرم (1 پيمانه)
پياز داغ: 2 قاشق سوپ خوري
سير رنده کرده: 5 حبه
نمک: به ميزان لازم
روغن: 100 گرم
پوره ي: 2 عدد گوجه فرنگي
زنجفيل تازه ي رنده کرده: 1 قاشق سوپ خوري
ادويه ي هندي (گرام ماسالا): 2 قاشق چاي خوري
دارچين: 1 قاشق چاي خوري
تخم گشنيز آسياب کرده: 1 قاشق چاي خوري
کره: 50 گرم
برنج: 900 گرم (6 پيمانه)
روش تهيه:
ابتدا تکه هاي مرغ را در ظرف مناسبي قرار دهيد. حالا ماست، نيمي از پياز داغ، سير و نمک را به آن بيفزائيد و خوب مخلوط کنيد. بعد در ظرف را بگذاريد و يک شب داخل يخچال نگه داريد. اينک در قابلمه ي مناسبي روغن بريزيد و روي اجاق قرار دهيد. آن گاه پوره ي گوجه فرنگي را بيفزائيد و صبر کنيد تا آب گوجه فرنگي بخار شود. سپس مخلوط مرغ را به آن اضافه کنيد و پس از چند دقيقه، قابلمه را از روي اجاق برداريد. در تابه ي مناسبي باقيمانده ي پياز داغ، زنجفيل، گرام ماسالا، ادويه ي کاري، دارچين و تخم گشنيز را بريزيد وبه مدت 1 دقيقه تفت دهيد. حلا برنج را - که از قبل خيس کرده ايد- آبکش کنيد.
در قابلمه مناسبي نيمي از کره را بريزيد و مرغ، ادويه ها و گشنيز را لابلاي برنج قرار دهيد و اطراف آن را به شکل مخروط جمع کنيد. قابلمه را روي اجاق بگذاريد و آن را به مدت 30 دقيقه دم کنيد. اکنون باقيمانده ي کره را بيفزائيد و پس از چند دقيقه، پلو را در ديس مناسبي بکشيد و ميل نمائيد.
ياد آوري:
مي توانيد برنج را مانند تصوير در قالبي فشرده کنيد. سپس در ظرف مورد نظر برگردانيد.
منبع:ماهنامه ي آشپز باشي شماره ي 34