مواد لازم
15 گرم ماكاروني ريز
دو قاشق غذاخوري روغن مايع گياهي
يك دسته پيازچه
350 گرم نخودفرنگي
پنج فنجان آب مرغ
چهار قاشق غذاخوري خامه
نمك و فلفل به اندازه كافي
225 گرم گوشت ران گوساله
طرز تهيه:
1- پس از پختن و در نهايت آبكش كردن ماكاروني ها آنها را دوباره درون قابلمه اي ريخته و با آب سرد پر كنيد سپس آن را در گوشه اي بگذاريد تا سرد شود.
2- در ظرف ديگري كمي روغن مايع ريخته و پيازچه هاي خرد شده را داخل روغن به انداز ه اي تفت دهيد تا نرم شود. سپس نخودفرنگي و آب مرغ را به آن اضافه كرده و بر روي شعله كم اجاق گاز قرار دهيد تا كم كم نخودفرنگي ها نيز بپزند اين مدت زمان معمولاً يك ربع تا نيم ساعت است.
3- پس از پخت كامل نخودفرنگي آن را به داخل مخلوط كن يا همان خردكن ريخته و مايه اي صاف و يكدست را ايجاد كنيد. سپس دوباره به داخل قابلمه انتقال دهيد. حال گوشت ران گوساله پخته شده را به صورت خلال هاي باريك بريده و به همراه ماكاروني ها به اين مايه اضافه كنيد. دو تا سه دقيقه آن را بر روي شعله اجاق گاز حرارت داده و نمك و فلفل را به ميزان لازم به آن بيفزاييد در پايان خامه را در سوپ ريخته و سرو كنيد.
منبع:www.vista.ir /ن