? مواد لازم براي 6 نفر
? شيرماهي؛ 250 گرم
? زعفران دم کرده؛ 2 قاشق غذاخوري
? تره فرنگي؛ يک ساقه - خرد شده
? ادويه گرام ماسالا؛ يک قاشق غذاخوري
? هويج؛ يک عدد نگيني خرد شده يا با رنده درشت رنده کرده
? کرفس؛ دو ساقه جوان و ترد با برگ
? گشنيز؛ يک فنجان خرد شده
? پيازچه؛ چند ساقه ترد و نازک کامل (با قسمت سبز آن)
? پيازکوچک؛ يک عدد نگيني خرد شده
? فلفل قرمز زنگولهاي (دلمهاي)؛ 1 عدد نگيني خرد شده
? روغن زيتون يا کنجد؛ کمي
? کره؛ کمي
? آرد سفيد؛ 2 قاشق غذاخوري
? پنير پيتزا يا موتزارلا رنده شده؛ يک فنجان
? شير؛ 2 ليوان
? چند تکه نان جو سبوسدار
? طرز تهيه
کمي روغن در قابلمه ريخته و پياز را در آن تفت دهيد تا نرم شود. بعد ماهي را هم اضافه کنيد و تفت دهيد (سرخ نکنيد) حال کمي نمک و فلفل و ادويه گرام ماسالا اضافه کنيد. و بلافاصله يک ليوان آب بريزيد تا با شعله کم ماهي بپزد. (خيلي زود ميپزد)
ماهي را از داخل آن بيرون آوريد تا خنک شود. اکنون تره فرنگي خرد شده و کرفس را اضافه کنيد تا با کمي آب بپزد. سپس با گوشتکوب له کنيد.
بعد هويج و فلفل قرمز را اضافه کنيد و اگر لازم بود آب اضافه کنيد. ماهي را ريش کرده و به مواد اضافه کنيد. پيازچه را هم بريزيد. اگر طعم پيازچه برايتان خوشايند است، آن را هنگام سرو به طور خام روي سوپ بريزيد.
آرد را در يک ظرف ديگر بو دهيد و سپس کره را اضافه کنيد (تفيير رنگ ندهد). زعفران آب کرده را هم روي آن بريزيد. دو ليوان شير را هم به آن بيفزاييد. تقريبا ده دقيقه بعد کمي که خود را گرفت و غليظ شد، پنير را روي آن بريزيد.
اين سوپ بايد غليظ باشد و پس از ريختن پنير و آب شدن آن بلافاصله سوپ بايد سرو شود.
از گشنيز و کمي فلفل قرمز براي تزيين روي آن استفاده کنيد و براي هر نفر دو تکه نان تست در نظر بگيريد.
منبع:www.vista.ir /ن