? مواد لازم:
? سينه مرغ بدون پوست و استخوان:400 گرم
? پياز:2 عدد
? كره:يك سوم پيمانه
? آرد:2 قاشق سوپخوري
? پودركاري:2 تا 3 قاشق چايخوري
? آب مرغ:3 پيمانه
? آب آناناس:سه چهارم پيمانه
? پنير گودا:100 گرم
? خامه:1 و دو سوم پيمانه
? بادام خلال شده:2 قاشق سوپخوري
? شكر:نصف قاشق چايخوري
? نمك به ميزان لازم
? طرز تهيه:
گوشت مرغ را خلال كنيد، پياز را پوست بگيريد و خرد كنيد.گوشت مرغ را در كره تفت دهيد و پيازهاي خرد شده را به آن اضافه كنيد و سپس آرد را هم روي آنها بريزيد و تفت دهيد (به قدري تفت دهيد كه پيازها طلايي رنگ شوند).پودر كاري را هم اضافه كنيد.آب مرغ و آب آناناس را هم افزوده و بگذاريد 15 تا 20 دقيقه بپزد.پنير را رنده كرده و كمكم به همراه خامه به سوپ اضافه كنيد و نمك و شكر بزنيد.بادامهاي خلال شده را در تا به بدون روغن تفت بدهيد و سپس برروي سوپ بريزيد و سوپ را ميل كنيد.
منبع:www.vista.ir /ن