? مواد لازم براي 4 نفر:
75 ميلي ليتر يا 5 قاشق سوپ خوري روغن زيتون
2 عدد پياز بزرگ (ريز خرد شود)
يک عدد ساقه کرفس (نگيني خرد شود)
يک عدد هويج (نگيني خرد شود)
يک حبه سير (ريز خرد شود)
400 گرم يا سه و يک دوم فنجان نخودفرنگي
900 ميلي ليتر يا سه و سه چهارم فنجان آب مرغ
25 گرم برگ ريحان تازه (خرد شود)
نمک و فلفل سياه به ميزان لازم
تعدادي برگ ريحان تازه و کمي پنير پارميسان براي تزيين
? طرز تهيه
1) روغن زيتون را در يک قابلمه بزرگ داغ کنيد. سپس پياز، کرفس، هويج و سير خرد شده را به آن اضافه کنيد و در ظرف را بگذاريد. شعله اجاق گاز را کم کنيد و مدت 45 دقيقه صبر کنيد تا سبزيجات به آرامي همزمان با سرخ شدن پخته شوند. در طول اين مدت چند بار در ظرف را برداشته و مواد را هم بزنيد تا ته نگيرند.
2)نخودفرنگي و آب مرغ را به مواد فوق اضافه کنيد و بگذاريد تا مايع به جوش آيد. براي به جوش آمدن آن لازم است شعله اجاق گاز را زياد کنيد ولي پس از آن شعله را کم کرده و ريحان خرد شده و نمک و فلفل را به بقيه مواد بيفزاييد سپس 10 دقيقه ديگر موارد را حرارت دهيد.
3) مواد سوپ را با قاشق کم کم به داخل دستگاه غذاساز و يا مخلوط کن بريزيد به اين ترتيب سوپ حاوي مواد مختلف رنگي، به مايه اي کرم رنگ و يک دست تبديل مي شود. اين مايه را به قابلمه برگردانيده و با چند برگ ريحان و مقداري پنير پارميسان تزيين کنيد. در صورتي که آب مرغ در دسترس نداشتيد، همان ميزان آب جوشيده را با يک عدد قرص عصاره مرغ و يا سبزيجات به صورت جداگانه با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه کنيد.
منبع:www.vista.ir /ن