جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوپ نخودفرنگي ، سوپ فصل
-(2 Body) 
سوپ نخودفرنگي ، سوپ فصل
Visitor 425
Category: دنياي فن آوري

? مواد لازم براي 4 نفر:
 

75 ميلي ليتر يا 5 قاشق سوپ خوري روغن زيتون
2 عدد پياز بزرگ (ريز خرد شود)
يک عدد ساقه کرفس (نگيني خرد شود)
يک عدد هويج (نگيني خرد شود)
يک حبه سير (ريز خرد شود)
400 گرم يا سه و يک دوم فنجان نخودفرنگي
900 ميلي ليتر يا سه و سه چهارم فنجان آب مرغ
25 گرم برگ ريحان تازه (خرد شود)
نمک و فلفل سياه به ميزان لازم
تعدادي برگ ريحان تازه و کمي پنير پارميسان براي تزيين

سوپ نخودفرنگي ، سوپ فصل

? طرز تهيه
 

1) روغن زيتون را در يک قابلمه بزرگ داغ کنيد. سپس پياز، کرفس، هويج و سير خرد شده را به آن اضافه کنيد و در ظرف را بگذاريد. شعله اجاق گاز را کم کنيد و مدت 45 دقيقه صبر کنيد تا سبزيجات به آرامي همزمان با سرخ شدن پخته شوند. در طول اين مدت چند بار در ظرف را برداشته و مواد را هم بزنيد تا ته نگيرند.
2)نخودفرنگي و آب مرغ را به مواد فوق اضافه کنيد و بگذاريد تا مايع به جوش آيد. براي به جوش آمدن آن لازم است شعله اجاق گاز را زياد کنيد ولي پس از آن شعله را کم کرده و ريحان خرد شده و نمک و فلفل را به بقيه مواد بيفزاييد سپس 10 دقيقه ديگر موارد را حرارت دهيد.
3) مواد سوپ را با قاشق کم کم به داخل دستگاه غذاساز و يا مخلوط کن بريزيد به اين ترتيب سوپ حاوي مواد مختلف رنگي، به مايه اي کرم رنگ و يک دست تبديل مي شود. اين مايه را به قابلمه برگردانيده و با چند برگ ريحان و مقداري پنير پارميسان تزيين کنيد. در صورتي که آب مرغ در دسترس نداشتيد، همان ميزان آب جوشيده را با يک عدد قرص عصاره مرغ و يا سبزيجات به صورت جداگانه با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه کنيد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image