? مواد لازم:
? مرغابي: يک عدد
? پياز سرخکرده: 3 قاشق سوپخوري
? آب انار ترش و شيرين: يک فنجان
? نمک، فلفل و ادويه: به مقدار کافي
? رب گوجهفرنگي: 2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
مرغابي را تميز کرده و ميشوييم. آن را قطعهقطعه نموده و با روغن کاملا سرخ ميکنيم تا نارنجيرنگ شود. مرغابي را در قابلمه چيده و پياز سرخکرده را به آن اضافه نموده، آب انار ترش و شيرين را با رب گوجهفرنگي، نمک، فلفل و ادويه مخلوط نموده، 2 ليوان آب روي مرغابي ميريزيم و در حرارتي ملايم ميگذاريم تا به مدت 2 تا 3 ساعت بپزد.
منبع:www.vista.ir/ن