مواد لازم:
برنج : 750 گرم
فلفل سبز دلمه اي : 1 فنجان
فلفل قرمز دلمه اي : 1 فنجان
نخود فرنگي : 2 فنجان
ذرت زرد آب پز : 2 فنجان
قارچ کنسرو شده : 1 فنجان
کالباس : 100 گرم
آب گوشت : 2 ليتر
آب مرغ : 2 ليتر
روغن : 150 گرم
پياز خام خلال شده : 1 فنجان
زعفران : 1 قاشق مربا خوري
طرز تهيه:
برنج را به دقت مي شوئيم و پياز را با روغن کمي سرخ مي کنيم برنج را با پياز چند تفت مي دهيم ، آب مرغ و زعفران و يک قاشق نمک را داخل برنج مي ريزيم مي گذاريم در حرارت ملايم برنج پخته شده آب آن کشيده شود ، و در فر يا حرارت ملايم يک ساعت دم بکشد ، هنگام کشيدن تمام مواد فوق را با آن مخلوط مي نمائيم و کمي کره آب کرده روي آن مي ريزيم .
نکته: در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 تا 8 نفر کافي است.
منبع:www.vista.ir/ن