در مورد سوپها به نکات ذيل توجه کامل داشته باشيد:
سوپ يکي از غذاهاي اوليه است که انسان تهيه آن را آموخته است. زيرا از همان روزهائي که بشر يادگرفت که ظرفي را روي آتش بگذارد و گوشت را پخته بخورد. يکي از اولين غذاها سوپ بود. او پس از اينکه گوشت را با آب پخت براي اينکه بو و طعمي بآن بدهد از سبزيهاي مختلفي که خوش مزه بودند استفاده کرد.
هنوز زنان فرانسوي از اين رسم پيروي ميکنند و در خيلي از خانهها هميشه ظرفي را در روي آتش بهنام ظرف روي آتش دارند که در آن تکههاي اضافي گوشت و استخوان و سبزيجات و غيره ريخته و کم کم به حالت دم نه جوش همه آنها پخته ميشوند و طعم مطبوعي از خود باقي ميگذارند در اغلب خانههاي دهاتي فرانسه يک چنين غذائي هميشه آماده وجود دارد تهيه انواع سوپ بيتگي به سليقه و ذائقه ملل مختلف دارد. بعضيها در سوپ جو ، برنج ، و يا ماکاروني اضافه ميکنند.
در قرن شانزدهم هم سوپي بهنام رستوران ناميده ميشد که براي تجديد قوا و تقويت تجويز ميشد.
شخصي محلي باز کرد که در آنجا فقط اينگونه سوپ سرو ميشد و نام آن را (رستوران) ناميد. از آن زمان به محلهائي که غذا براي عموم تهيه ميشود نام رستوران متداول شده است.
امروزه سوپ داراي دو هدف دو گانه است.
اشتها را تحريک ميکند.
داراي مواد مقوي و خيلي مغذي ميباشد.
براي تهيه سوپ بايستي به بقيه صورت غذا توجه داشته باشيم اگر غذا عادي و خيلي سنگين نيست بايستي سوپهاي خامه يا مواد مغذي مشابه آن سرو نمود.
منبع:www.vista.ir/ن