? مواد لازم براي 6 نفر :
? سينه ي مرغ بدون پوست 6 عدد
? کرفس 4 شاخه کوچک
? نمک و فلفل سياه نکوبيده به مقدار لازم
? پودر ژلاتين 3 قاشق غذاخوري (24 گرم)
? آب يک دوم پيمانه (75 گرم)
? سس مايونز 2 پيمانه (400 گرم)
? خامه ي پاستوريزه 2 قاشق غذاخوري
? آب ليمو 2- 1 قاشق غذاخوري
? فلفل دلمه اي قرمز و زرد از هر کدام 1 عدد کوچک
? مواد لازم براي تهيه ي ژله :
? پودر ژلاتين 2 قاشق غذاخوري
? آب 2 پيمانه (300 ميلي گرم)
? شکر يک چهارم پيمانه (45 گرم)
? زعفران آب شده مقداري
? طرز تهيه ي سينه ي مرغ بلورين :
سينه ي مرغ را با کرفس، نمک ، فلفل سياه و مقداري آب بپزيد.
پودر ژلاتين را با يک دوم پيمانه آب روي بخار آب حل کنيد.
در اين فاصله سس مايونز، خامه، آب ليمو، نمک و فلفل را مخلوط کنيد و ژلاتين حل شده و رقيق را به آن اضافه نماييد.
سينه ي مرغ پخته شده و سرد را روي توري قرار دهيد و سس آماده را روي آن بريزيد.
سطح و اطراف سينه ي مرغ را به سس آغشته کنيد و با برشي از فلفل دلمه اي رنگي روي آن را تزئين نماييد. البته تا زماني که سس کاملاً بسته نشده، روي مرغ را تزئين کنيد، در غير اين صورت فلفل دلمه اي روي آن نمي چسبد.
سپس در يخچال قرار دهيد تا کاملاً بسته شود.
سينه ي مرغ را با ژله ي آماده و مقداري سبزي معطر تزئين و سرو نمائيد.
? طرز تهيه ي ژله :
پودر ژلاتين را با يک دوم پيمانه آب مخلوط کنيد و روي بخار آب(روش بن ماري) قرار دهيد تا حل شود.
بقيه ي آب و شکر را با هم مخلوط کنيد و روي حرارت قرار دهيد تا شکر حل شود.
ژلاتين حل شده را به آب و شکر اضافه نماييد.
سپس از روي حرارت برداريد و زعفران را اضافه کنيد و مواد را در ظرف لبه دار 25 سانتي متري بريزيد و به مدت 5-4 ساعت در يخچال قرار دهيد تا ژله بسته شود.
ژله ي بسته شده را به صورت لوزي يا چهار گوش برش دهيد.
منبع:www.vista.ir/ن