جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نکاتي براي سالادها
-(8 Body) 
نکاتي براي سالادها
Visitor 421
Category: دنياي فن آوري

در مورد سالادها به نکات ذيل توجه کامل داشته باشيد:

سالاد غذائي است مطبوع و لذيذ که علاوه بر داشتن مواد مغذي اشتهاي انسان را براي خوردن غذاهاي ديگر تحريک مي‌نمايد و به همين دليل اغلب سالادها را در اول قبل از هر غذائي سرو مي‌کنند با خوردن سالاد مي‌توانيم سلامتي خود را تأمين نمائيم.
علاوه بر اينکه سالاد مطبوع و لذيذ مي‌باشد داراي ويتامين‌هاي مختلف و مواد معدني فراواني هم مي‌باشد که بودن يک نوع آن هر روز سر ميز از جمله غذاي لازم و واجب است.
سالاد انواع و اقسام دارد در هر فصل و موقعيت فرق مي‌کند مي‌توانيم سالاد را به‌عنوان پيش غذائي يا غذاي اصلي و يا با غذا و همچنين به‌عنوان دسر ميل کنيم

انواع سالاد:

پيش غذائي يا اردور مثل سالاد گوجه فرنگي تخم مرغ و يا سبزي‌هاي تازه يا ساردين و همچنين سالادهائي که از بعضي حيوانات دريائي مي‌توان درست کرد.
سالادهائي که بايد با غذا خورد - سالاد کاهو - و سالادهاي سبز ديگر مثل انديو اسفناج - بلاغ اوتي و کنگر خام (کنکر خام سبزي ايست بسيار مفيد که تا به حال فقط براي خورش و ماست و کنگر استفاده مي‌کرديم و در هر دو وضع از پخته آن استفاده مي‌نموديم حال ما مي‌توانيم کنگر خام را مثل سبزي‌هاي ديگر سالاد کنيم که هم مفيد است و هم تنوعي در سالادهاي امروزي به‌وجود آمده و کبد را هم سالم نگاه مي‌دارد.)
سالادهاي ميوه با ژله و يا با مايونز - کلم پيچ سفيد و يا قرمز که هر دو بسيار لذيذ و مفيدند و گذشته از اينکه در نظافت و شستشوي آن بايد فوق العاده دقت کنيم مي‌بايد در موقع بريدن آن هم کارد تيزي بکار ببريم زيرا کلم داراي ويتامين‌هاي مختلف و مواد معدني است که در موقع بريدن و خرد کردن اگر کارد کند باشد آب کلم بيرون آمده تمام ويتامين آن با آب آن خارج مي‌شود و بقيه ان براي خوردن چندان مفيد نيست تمام اين سالادها را مي‌توان با سس‌هاي مختلف مايونز - سس فرانسه يا مايونز شخته درست کرده آماده نمود.
سالادهائي که به عوض غذاي اصلي مي‌توان از آنها استفاده کرد مثل سالاد تخم مرغ - گوشت و مايونز - سالاد سيب زميني و مرغ و مايونز - سالاد ماکاروني وسالاد لوبيا چيتي - سالاد بعضي حيوانات دريائي - سالاد مخلوط هم است که گاهي مي‌توان از سبزيجات باقيمانده درست بنمائيم.
سالادهائي که به‌عنوان دسر مي‌توان از آن استفاده نمود سالاد ميوه و گاهي بعوض مايونز از خامه و شکر و يک نوع سس مخصوص دسر استفاده مي‌کنيم و همچنين ميوه و ژله که از ژلاتين شيرين درست شده است.
سالادهائي که مخصوص مهماني است مثل سالاد آناناس - سالاد طالبي و يا سالادهاي ديگر که به‌طور مجلل ميتوان تزئين نمود.

روش سرو کردن انواع سالاد:

الف - اگر بخواهيم سالاد را اول سرو کنيم و تنها خورده شود بايد قبل از اينکه افراد سز ميز مي‌آيند در کاسه يا بشقاب مخصوص سالاد به‌طوري که انفرادي کشيده و براي هر نفر در جلو ، وسط آنجائي که بشقاب غذا گذارده مي‌شود قرار دهيم.
ب - اگر بخواهيم سالاد را با غذا بخوريم در طرف دست چپ بشقابي قرار مي‌دهيم که مخصوص سالاد باشد و بعداً سالاد را سرو ميکنيم و هر کسي براي خودش بر ميدارد و ما مي‌توانيم ظرف سالاد را به‌يکديگر رد کنيم.
ج - اگر براي بشقاب سالاد جا نبود و ميز شلوغ بود بايد از بشقاب نان که قسمت چپ بالاي چنگال قرار گرفته است استفاده نمائيم و از بشقاب نان صرف نظر کنيم. سس سالاد را مي‌توان داخل سالاد نمود و يا عليحده سرو کرد - البته اگر سس را عليحده سرو کنيم سالاد تردتر و قشنگ‌تر و تازه‌تر خواهد ماند و مي‌توانيم بعداً پس از سرو سالاد سس را هم دور بگردانيم.
د - سالاد را مي‌توان داخل برگ کاهو و يا برگ کلم سرو کرد و اغلب اشخاص در شک و ترديد هستند که آيا مي‌توانند برگ کاهو و يا کلم را هم بخورند البته برگ کاهو و کلم بسيار نافع و لذيذ و خوب است و ميتوان پس از خوردن سالاد داخل آن از برگ کاهو يا کلم هم استفاده نمود.

براي تهيه سالادها به نکات ذيل توجه کامل داشته باشيد:

سس سالاد بايد نزديک صرف سالاد با آن مخلوط شود زيرا در صورتي‌که سس زودتر در سالاد بريزيم سبزي‌ها پلاسيده مي‌شوند و آب مي‌اندازند.
سرکه سالاد به‌طور متوسط بايد يک سوم روغن زيتون باشد مگر آنکه سالاد را ترش تر دوست داشته باشيم. نمک و فلفل را بايد در سرکه حل کنيم و بعد روغن روغن زيتون را به آن اضافه نمائيم.
در صورتي‌که بخواهيم در سالاد سيب زميني بريزيم ، سيب زميني را اول با سرکه و نمک و فلفل مخلوط مي‌کنيم ، بعد روغن زيتون را مي‌ريزيم زيرا در اين صورت ترشي بهتر جذب سيب زميني مي‌شود. در صورت مصرف کنسرو قارچ احتياج به سرخ کردن ندارد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image