مواد لازم براي لايه زير کيک:
کره يا مار گارين:100 گرم
آرد:175 گرم
تخم مرغ:1 عدد
شکر:80 گرم
وانيل: يک چهارم قاشق چايخوري
شير:4 قاشق سوپ خوري
روغن مايع: 3 قاشق سوپ خوري
مواد لازم براي رويه کيک :
پنير خامه اي:200 گرم
خامه:100 گرم
ماست چکيده:100 گرم
تخم مرغ: 4 تا 5 عدد
شکر: 200 گرم
وانيل:يک چهارم قاشق چايخوري
آرد ذرت: 4 قاشق سوپ خوري
کمپوت گيلاس:300 گرم
طرز تهيه لايه زير کيک
ابتدا لايه اول يعني زير کيک را آماده مي کنيم و براي شروع، کره، روغن مايع، شکر و وانيل را داخل کاسه اي مناسب ريخته و با همزن برقي آن قدر مي زنيم تا حجم دار و روشن شود. تخم مرغ کامل را به مواد اضافه کرده و به هم زدن ادامه مي دهيم تا مواد يک دست شوند. در انتها آرد را اضافه مي کنيم و تا آخر کار با همزن برقي مخلوط مي کنيم. اين کيک بايد در قالب کمر بندي تهيه شود. من از قالب کمر بندي چهار گوش به ضلع 24 سانتي متر استفاده کرده ام. قالب را چرب کرده و مايه کيک سفت آماده شده را کف آن پهن مي کنيم.
طرز تهيه لايه رويه کيک:
دو کاسه يکي متوسط و ديگري بزرگ تر را درنظر مي گيريم؛ ماست چکيده، پنيرخامه اي ،خامه و آرد ذرت را در کاسه کوچک تر ريخته و در حد مخلوط شدن (مثلاً 30 ثانيه) با هم مي زنيم. هسته گيلاس هاي کمپوتي را مي گيريم، هر کدام را به چند قسمت تقسيم کرده و توسط ليسک با مواد فوق مخلوط کرده کنار مي گذاريم؛ سپس تخم مرغ ها (زرده و سفيده) را با شکر و وانيل توسط همزن برقي آن قدر مي زنيم تا حجم آن چند برابر و رنگش روشن شود. اين کار حدود 5 دقيقه طول مي کشد .در اين مرحله مي توانيم کمي رنگ خوراکي صورتي هم براي زيبا شدن به کيک اضافه کنيم. مخلوط پنير را به مايه تخم مرغ فرم گرفته اضافه کرده و با ليسک به صورت دوراني به هم مي زنيم (مواد را به دقت مخلوط کنيد که پف آن نخوابد)، سپس مواد آماده شده را روي مايه کيکي که در مرحله اول آماده کرده ايم ريخته و به مدت 45 دقيقه تا يک ساعت روي پنجره وسط فر که از قبل با دماي 180 درجه سانتي گراد گرم کرده ايم، قرار مي دهيم.
منبع:نشريه زندگي ايده آل شماره 45 /ج