جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بستني
-(1 Body) 
بستني
Visitor 496
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
شير:700 ميلي ليتر
شکر:220 گرم
پودر ثعلب:يک دوم قاشق چايخوري
خامه رقيق شده:250 ميلي ليتر
توضيح: افزودني ها به بستني 2 دسته اند؛ اول رنگ و اسانس که خود به 2 گروه تقسيم مي شوند: طبيعي (مثل کاکائو، قهوه، کارامل، آب ميوه) و شيميايي ( مجاز خوراکي) که اينها را در مرحله اول به شير اضافه مي کنيم. و دسته دوم انواع مغزهاي آجيلي دلخواه، تکه هاي ميوه، مربا يا کمپوت آن، تکه هاي شکلات، بيسکويت، کورن فلکس، اسمارت بينز و خوراکي هاي دلخواه که در مرحله دوم به بستني اضافه مي شوند.
طرز تهيه:
ابتدا شير را که بايد کاملاً سرد باشد داخل ظرفي فلزي (ترجيحاً استيل) ريخته و آن را درون کاسه اي بزرگ تر که پر از آب و تکه هاي يخ است قرار مي دهيم. سپس پودر ثعلب، شکر و احتمالاً اسانس دلخواه (طبق توضيح داده شده ) را به خوبي باهم مخلوط کرده، داخل شير پاشيده و با يک قاشق يا همزن دستي مفتولي مواد را مدام به هم مي زنيم. وقتي که شروع به هم زدن کرديم، خامه را که از قبل توسط مقداري شير رقيق شده، به مايه اضافه کرده و هم زدن را ادامه مي دهيم تا غلظت پيدا کند. دقيقاً اين عمل مثل درست کردن فرني است؛ با اين تفاوت که بستني روي يخ آماده مي شود. پس از غليظ شدن مايه را يک ساعت در فريزر گذاشته، خارج کرده، تکه هاي يخ زده دور کاسه را داخل مايه مي گذاريم و دوباره يک ساعت در فريزر قرار مي دهيم. اين کار را 3 تا 4 بار تکرار مي کنيم و بستني را يک شب در فريزر قرار مي دهيم تا کاملاً ببندد.

بستني

مرحله دوم:
اين مرحله براي از بين بردن بلورهاي ريز يخ در بستني است. مايه را از فريزر بيرون مي گذاريم تا کمي شل شود و پس از اين که کمي نرم شد با يک ليسک يا کاردک چوبي آن را خوب به هم مي زنيم تا کاملاً پف کرده و حجم آن 2 تا 3 برابر شود ( اين کار بين 5 تا 8 دقيقه طول مي کشد.) ظرف را داخل فريزر قرار داده پس از يک ساعت خارج مي کنيم وتکه هاي يخ زده دور کاسه را توسط ليستک داخل مايه مي گذاريم ( اين کار را 2 تا 3 بار انجام دهيد ولي زياد هم نزنيدکه پف مايه نخوابد ).

بستني

حالا همان طور که گفتم در اين مرحله موقع اضافه کردن دسته دوم افزودني هاست. آنها را با مايه مخلوط کنيد و بستني را در فريزر قرار دهيد تا ببندد.

بستني

نکته: براي هر بار برش دادن کيک، حتماً کارد را داخل آب سرد فرو کنيد تا خيلي مرتب و زيبا برش بخورد.
منبع: نشريه زندگي ايده آل شماره 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image