جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دلبرو
-(6 Body) 
دلبرو
Visitor 459
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

آرد=1 کيلو
روغن=400 گرم
آب=بمقدار لازم
پودر قند=بمقدار لازم
پودر نارگيل خيلي نرم=بمقدار لازم
هل نرم شده=کمي

طرز تهيه:

آرد را با روغن مخلوط کرده و سپس آب ولرم را کم کم به آن اضافه مي کنيم تا وقتيکه خمير صاف و يکدستي حاصل شود.سپس خمير را با وردنه بر روي سيني پهن کرده و با ليوان قالب مي زنيم.نصف دايره شيريني را با پودر نارگيل که خيلي نرم شده م با کمي پودر قند مخلوط کرده ايم پر مي کنيم و نصف ديگر را روي آن برمي گردانيم. کمي آرد را با آب مخلوط کرده سپس اطراف خمير دايره مي ريزيم و دو طرف را به هم مي چسبانيم و با چنگال روي آن را فشار مي دهيم تا دو طرف به هم بچسبد.سپس شيريني ها را در روغن فراوان سرخ مي کنيم بحدي که طلايي رنگ شود و کمي پف کند.سپس آنها را از روغن خارج کرده در صافي مي ريزيم تا روغن آب برود پس از سرد شدن آنها را در پودر قند مي غلتانيم و در ظرف مي چينيم. اين شيريني مخصوص شهر لار مي باشد و در ايام نوروز طبخ مي شود.نوش جان!
منبع: آشپز ايراني
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image