مواد لازم:
آرد=1 کيلو
روغن=400 گرم
آب=بمقدار لازم
پودر قند=بمقدار لازم
پودر نارگيل خيلي نرم=بمقدار لازم
هل نرم شده=کمي
طرز تهيه:
آرد را با روغن مخلوط کرده و سپس آب ولرم را کم کم به آن اضافه مي کنيم تا وقتيکه خمير صاف و يکدستي حاصل شود.سپس خمير را با وردنه بر روي سيني پهن کرده و با ليوان قالب مي زنيم.نصف دايره شيريني را با پودر نارگيل که خيلي نرم شده م با کمي پودر قند مخلوط کرده ايم پر مي کنيم و نصف ديگر را روي آن برمي گردانيم. کمي آرد را با آب مخلوط کرده سپس اطراف خمير دايره مي ريزيم و دو طرف را به هم مي چسبانيم و با چنگال روي آن را فشار مي دهيم تا دو طرف به هم بچسبد.سپس شيريني ها را در روغن فراوان سرخ مي کنيم بحدي که طلايي رنگ شود و کمي پف کند.سپس آنها را از روغن خارج کرده در صافي مي ريزيم تا روغن آب برود پس از سرد شدن آنها را در پودر قند مي غلتانيم و در ظرف مي چينيم. اين شيريني مخصوص شهر لار مي باشد و در ايام نوروز طبخ مي شود.نوش جان!
منبع: آشپز ايراني