مواد لازم:
آرد سفيد=1 کيلو
روغن=450 گرم
پودر قند=450 گرم
طرز تهيه:
آرد را با روغن و پودر قند خوب مخلوط مي کنيم و با دست ورز مي دهيم تا خمير نرم و يکدستي بدست آيد.در صورتکه خمير سفت بود کمي روغن به ان اضافه مي کنيم.سپس خمير را با وردنه روي سيني پهن کرده به طوريکه قطر آن بيشتر از 1 سانتيمتر نشود و سپس قالب مي زنيم.در صورتيکه قالي مخصوص موجود نباشد مي توانيد با استفاده از يک ليوان خميرها را بشکل دايره قالب بزنيم. کمي زعفران را در آب جوش حل کرده و با قلم مو روي شيريني ها مي کشيم.شيريني ها را در سيني فر که قبلا چرب کرده ايم و آرد پاشيده ايم مي گذاريم.سپس شيريني ها را به مدت 20 الب 25 دقيقه با حرارت 170 درجه سانتيگراد مي پزيم.شيريني ها پس از پختن کمي خشک هستند. اين شيريني مخصوص شهر لار مي باشد و در ايام نوروز طبخ مي شود.نوش جانتان!
منبع: آشپز ايراني