جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان پنجره اي
-(1 Body) 
نان پنجره اي
Visitor 384
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

آرد سفيد=يک استکان معمولي(75 گرم)
نشاسته=يک استکان معمولي(75 گرم)
تخم مرغ=5 عدد
گلاب=3 تا 4 قاشق سوپخوري

طرز تهيه:

نشاسته را در ظرفي مي ريزيم و گلاب را بتدريج داخل نشاسته مي نماييم و بهم مي زنيم تا نشاسته خمير گردد ولي زياد نبايد شل شود بعد تخم مرغها را داخل نشاسته مي شکنيم و بهم مي زنيم و آرد را در آن مي ريزيم و تمام مواد را مخلوط مي کنيم و مايه را از صافي رد مي کنيم. روغن فراوان را داغ مي کنيم قالب مخصوص نان پنجره اي را در روغن مي گذاريم تا گرم شود(نکته حساس در مورد اين شيريني ميزان گرمي قالب است که بايد نه زياد داغ باشد و نه زياد سرد و اين مشکل با تجربه اي اندک حل مي شود)قالب را در مايه مي زنيم به اندازه اي که مايه تا سر قالب برسد و روي قالب را نگيرد بعد قالب را بلافاصله داخل روغن مي زنيم و آنرا تکان مي دهيم تا نان از قالب جدا شود. حرارت را ملايم مي کنيم يک طرف نان که کمي برشته شد بر مي گردانيم تا طرف ديگر نيز برشته شود بايد نانها خشک شود ولي رنگ آنها زياد تغيير نکند بعد نانها را وارونه در صافي مي چينيم تا روغن زيادي آن گرفته شود وقتي کاملا سرد شد دو طرف نان را کمي خاک قند که با کمي هل کوبيده مخلوط کرده ايم مي پاشيم و در ظرفي مي چينيم و روي آنرا کمي پسته چرخ کرده مي ريزيم. نکته قابل توجه گاه نانها از قالب براحتي جدا نمي شود. علت زياد نگاه داشتن قالب در روغن است که نان در قالب مي پزد و جدا نمي شود بايد يک لحظه قالب را در مايه نگاه داشت و فوري در روغن زده تکان داده تا نان در روغن بيفتد.
منبع: آشپز ايراني
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image