مواد لازم
گوشت فيله تميز شده: 800 گرم
سس قارچ: 1 پيمانه
كره: 100 گرم
نمك و فلفل: به ميزان كافي
روغن زيتون: 50 گرم
طرز تهيه
گوشت فيله تميز شده را به 4 قسمت از مقطع بريده و با گوشت كوب كميميكوبيم تا به شكل گرد منظم در آيد. آنگاه دو طرف آن را آغشته به روغن كرده و فلفل ميزنيم، دو طرف گوشت را يكي يكي در ماهيتابه چدني خوب برشته كرده، اگر فكر ميكنيد مغز گوشت خام است كمي آب به آن اضافه كرده و در ظرف را ببنديد تا با حرارت ملايم بپزد و آب جذب آن شود، سپس آن را در ظرف چيده و رويش را سس قارچ يا سس فلفل ميريزيم و اطراف آن را با جعفري و سيب زميني سرخ كرده تزئين ميكنيم.