جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شاتو بريان با سس قارچ
-(4 Body) 
شاتو بريان با سس قارچ
Visitor 404
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم

گوشت فيله تميز شده: 800 گرم
سس قارچ: 1 پيمانه
كره: 100 گرم
نمك و فلفل: به ميزان كافي
روغن زيتون: 50 گرم

طرز تهيه

گوشت فيله تميز شده را به 4 قسمت از مقطع بريده و با گوشت كوب كمي‌مي‌كوبيم تا به شكل گرد منظم در آيد. آنگاه دو طرف آن را آغشته به روغن كرده و فلفل مي‌زنيم، دو طرف گوشت را يكي يكي در ماهيتابه چدني خوب برشته كرده، اگر فكر مي‌كنيد مغز گوشت خام است كمي آب به آن اضافه كرده و در ظرف را ببنديد تا با حرارت ملايم بپزد و آب جذب آن شود، سپس آن را در ظرف چيده و رويش را سس قارچ يا سس فلفل مي‌ريزيم و اطراف آن را با جعفري و سيب زميني سرخ كرده تزئين مي‌كنيم.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image