مواد لازم:
• مقدار کمي روغن مايع يا اسپري مخصوص براي کف قالب
• ¾ فنجان ماهي تن-يا ماهي دودي نمک گرفته- ريز خرد شده
• ¼ فنجان پيازچه ريز خرد شده
• ½ فنجان فلفل دلمه زرد خرد شده
• 1 و 3/1 فنجان گوجه فرنگي دانه گرفته خرد شده
• ¼ فنجان پياز خرد شده
• 2 فنجان خيار خرد شده
• سس ليمو
روش تهيه:
1. 4 فنجان يا کاسه گرد را با اندکي روغن مايع يا اسپري چرب کنيد. مواد را جداگانه به 4 قسمت مساوي تقسيم کرده، به ترتيب زير و لايه لايه در فنجانها قرار دهيد: ماهي، پيازچه، فلفل دلمه اي، گوجه فرنگي، پياز و خيار. روي آن را با پوشش نايلوني بپوشانيد و مواد را به کمک يک قوطي کنسرو که اندکي از قالب کوچکتر باشد، محکم به داخل قالب فشار دهيد.
2. براي سرو، قالبها را در 4 بشقاب برگردانيد، فنجانها را با احتياط برداريد و سس را روي آن داده، سرو کنيد.
روش تهيه سس:
• 2 ق.س. روغن زيتون، 2 ق.چ. پوست ليموي ريز رنده شده، 2 ق.س. آب ليمو، ½ ق.چ. شکر، ¼ ق.چ. نمک و کمي سس تند را داخل يک ظرف درب دار-مانند ظرف ترشي يا خيارشور- ميريزيم، خوب تکان ميدهيم و قبل از سرو روي سالادها ميريزيم.