مواد لازم:
? آرد: 4 استکان
? روغن: يک ليوان سرخالي
? شکر: يکدوم ليوان
? وانيل: يکچهارم قاشق چايخوري
? بيکينگ پودر: يک قاشق مرباخوري
? تخممرغ: 4 عدد
? شکر: يک ليوان
? آب: يک ليوان
? عرق بهار نارنج: يکدوم ليوان
? پودر پسته: کمي براي تزئين.
طرز تهيه:
تخم مرغ و وانيل و شکر را 8 دقيقه با همزن دستي ميزنيم بعد کم کم روغن را اضافه کرده و مرتب به هم ميزنيم. سپس مخلوط کرده و کم کم به مايه اضافه ميکنيم و خيلي کم در حد مخلوط شدن بصورت دوراني به هم ميزنيم تا پف کند بعد مايه را داخل ظرفي که آن را چرب کردهايم ميريزيم و روي آن را صاف ميکنيم و آن را در فر گذاشته تا به مدت يک ربع با حرارت 160 سانتيگراد ميپزيم.براي تهيه شربت يک ليوان شکر و يکدوم ليوان عرق بهار نارنج و يک ليوان آب را روي گاز ميگذاريم تا جوش بيايد. پس از آن که کيک پخته شد تا زماني که هنوز گرم ميباشد آن را بريده و شربت را به فاصله 3 تا 4 ساعت بعد از بار اول ميريزيم تا خمير نشود و سپس روي آن را با پودر پسته تزئين ميکنيم
منبع: آشپز ايراني