مواد لازم:
آرد سفيد يک و يک چهارم پيمانه
آرد نخودچي دو قاشق غذاخوري
روغن جامد پنجاه گرم
پودر قند صد و سي گرم
روغن صاف (کره گياهي) بيست تا بيست و پنج گرم
طرز تهيه:
روغن ها را نرم کرده، پودر قند را اضافه مي کنيم. آن قدر ورز مي دهيم تا کاملآ يک دست شود سپس آرد نخود چي را افزوده، آرد سفيد را هم کم کم اضافه کرده، آنقدر ورز داده تا خمير ترک نخورد.
مي توان از سه رنگ قهوه اي، زرد و سفيد استفاده کرد مقداري از مواد را با کاکائو قهوه اي کرده،مقداري را زعفراني و باقي را به رنگ سفيد خمير تهيه مي کنيم. مواد را گلوله کرده رويشان را تخم خرفه پاشيده و در سيني مي گذاريم. گلپر را در فر با حرارت صد و هفباد و پنج درجه سانتيگراد به مدت بيست دقيقه قرار مي دهيم. بعد از اين مدت با زدن ضربه اي از زير سيني، اگر شيريني جابجا شد، شيريني آماده است.
نکات مورد توجه:
1) صد و سي گرم پودر قند معادل يک پيمانه است.
2) به هيچ وجه از شکر استفاده نکنيد. اگر پودر قند در دسترس نيست، شکر را آسياب کرده پودر قند به دست مي آيد.
3) ورز دادن در اين شيريني بسيار مهم است. تا وقتي ورز دهيد که خمير کامل در دست جمع شود.
4) فر را از قبل گرم کنيد.
منبع: آشپز ايراني