آشپزخانه سلامت
مواد لازم براي 4 نفر:
برنج 1 پيمانه
گشنيز خرد شده 200 گرم
عدس 4/1 پيمانه
آب قلم 2 ليوان
نمک به ميزان لازم
ماست جهت سرو با غذا مقداري
طرز تهيه:
ابتدا برنج را حدودا يک تا دو ساعت زودتر خيس ميکنيم (بدون نمک). قلم را هم با کمي نمک جداگانه ميپزيم تا خوب پخته شود. بعد از اينکه قلم خوب پخته شد، آب آن را روي برنج ريخته و ميگذاريم چند جوش بزند. پس از آن عدس، گشنيز خرد شده و مقداري نمک اضافه ميکنيم و ميگذاريم بپزد. وقتي خوب لعابدار شد براي سرو آماده است. سپس آن را در ظرف مورد نظر کشيده و هر کس بسته به ذائقه خودش ميتواند به آن ماست يا آبغوره اضافه کند تا اين آش، بيش از پيش بابطبعش شود.
متخصصان تغذيه معتقدند اين آش در فصل سرما براي سرماخوردگي بسيار مفيد است.