جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دلمه کلم با گوشت
-(2 Body) 
دلمه کلم با گوشت
Visitor 411
Category: دنياي فن آوري

چه‌ کار کنيم؟

يک قابلمه بزرگ را از آب پر کنيد و روي اجاق بگذاريد تا آب جوش بيايد. 3 قاشق غذاخوري نمک توي آن بريزيد. برگ‌هاي تازه کلم را جدا کنيد و حدود چند ثانيه، داخل آب جوش قرار دهيد. بعد آن را از توي آب جوش درآوريد و داخل ظرفي که محتوي آب سرد است بگذاريد. ورقه‌هاي برگ کلم را از داخل آب سرد بيرون آوريد، روي پارچه‌اي تميز پهن کنيد و رويش را بپوشانيد. حالا وقت ريزکردن برخي مواد است:
سينه مرغ را ريز کنيد، قارچ را خرد کنيد، پيازچه‌ها را ريز کنيد، سيب‌زميني پخته را با رنده‌ي درشت، رنده کنيد، قسمت وسط کلم را هم ريز کنيد. حالا حدود يک ليوان از اين مواد را در ظرفي بريزيد و نمک و فلفل و زنجبيل و سير را به آن اضافه ‌کنيد و با دست، مايه را مخلوط کنيد. مواد آماده پيچيدن است. برگ‌هاي آماده را برداريد و يک قاشق از مايه را داخل برگ کلم قرار دهيد و آن را بپيچيد. دلمه‌هاي پيچيده را در ظرف مخصوص قرار دهيد و داخل قابلمه‌ي آب قرار دهيد و روي شعله بگذاريد. در ظرف را ببنديد تا دلمه‌ها با بخار آب، پخته شوند. پس از 2 ساعت با حرارت متوسط، دلمه آماده است.

سس مخصوص براي روي دلمه

1 عدد پياز بزرگ را که ريز، خرد شده با 2 قاشق روغن، مقداري تفت دهيد. سپس حدود 200 گرم قارچ ريزکرده را به آن اضافه کنيد و کمي با پيازها تفت دهيد. حدود 5/1 تا 2 ليوان آب به آن اضافه کنيد و يک دانه سيب‌زميني کوچک را با رنده‌ي ريز، رنده کنيد و با نمک و فلفل به مخلوط اضافه کنيد تا پخته شود و کمي غلظت پيدا کند. بعد، 2 قاشق غذاخوري خامه به آن اضافه کنيد و پس از يکي دو جوش خوردن، شعله را خاموش کنيد. حالا مايه را با کيسه له کنيد و اين سس را روي دلمه‌هاي پخته بريزيد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image