مواد لازم:
ميگو 1 کيلوگرم
سيب زميني 1کيلوگرم
گوجه فرنگي 250گرم(رب گوجه 3قاشق غذاخوري)
نمک به مقدار لازم
فلفل و زرد چوبه به اندازه لازم
ادويه به اندازه لازم
روغن به اندازه لازم
پياز 150گرم
آب ليمو 2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
ميگوها را پوست کنده روده پشتي آن را خارج مي کنيم. پس از شستن صبر مي کنيم تا آب آن گرفته شود .
پياز را خرد و آن را تا حد طلايي رنگ سرخ مي کنيم.ابتدا زردچوبه و سپس ميگو ها را به آن اضافه و حدود 2 دقيقه آن را تفت مي دهيم. بعد بقيه مواد را به آن مي افزاييم و مي گذاريم 10 دقيقه بجوشد سپس سيب زميني سرخ شده را روي آن مي ريزيم.
نکته :
ميگو ها بر اثر حرارت زياد سفت مي شوند بنا براين هر خوراکي که از ميگو تهيه مي کنيد .حداکثر 15 دقيقه حرارت ملايم کفايت مي کند