مواد لازم:
-پنير فتا /150 گرم
-پنير خامه اي /200گرم
-شير /1/4 پيمانه (40ميلي ليتر)
-گردو /به مقدار لازم
-بيسکوئيت شور / به مقدار لازم
-جعفري و ريحان /به مقدار لازم
-گوجه فرنگي مينياتوري /تعدادي براي تزئين
-نان تست /به مقدار لازم
-خلال چوبي/ به مقدار لازم
روش تهيه:
پنير فتا وپنير خامه اي را با پشت چنگال له کرده شير را کم کم اضافه و مخلوط کنيد وحدود يک ساعت در يخچال قرار دهيد.سپس گلوله هاي کوچکي از مواد را برداشته و به شکل توپ در آوريد.گردو بيسکوئيت،جعفري و ريحان را کاملاً ريز کنيد.بعضي از توپ ها را در بيسکوئيت و بعضي ها را در گردو وبقيه را در جعفري وريحان بغلطانيد و با بيسکوئيت يا نان تستي که به ابعاد کوچک تر قالب زده ايد وگوجه فرنگي ها ي مينياتوري که برش داده و به کمک خلال چوبي به پنير و نان هاي قالب زده متصل کرده ايد تزئين وسرو کنيد.
جايگزين:
مي توانيد به جاي پنير فتا از پنير ليقوان نيز استفاده کنيد.
نکته:
توجه داشته باشيد شير را به تدريج اضافه کنيد به حدي که مواد نبايد خيلي شل شود تا بتوانيد به شکل گلوله هاي کوچک درآوريد.
پيشنهاد:
مي توانيد از هر سبزي که مايل بوديد مثل پيازچه ،نعناع واستفاده کنيد. همين طور از کنجد ويا ادويه هاي ديگر نيز مي توانيد استفاده کنيد.
بدانيم:
در اردور پنير و سبزي:
-انرژي 1434/9کيلو کالري
-چربي 131/4گرم
-کربوهيدرات 21/2گرم
-پروتئين 50/7گرم
منبع:ساناز سانيا،شماره 15 /س