سوپ ماكارونى با نخودفرنگى
-(2 Body)
|
سوپ ماكارونى با نخودفرنگى
Visitor
398
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم:15 گرم ماكارونى ريز- دو قاشق غذاخورى روغن مايع گياهى- يك دسته پيازچه- 350 گرم نخودفرنگى- پنج فنجان آب مرغ- چهار قاشق غذاخورى خامه- نمك و فلفل به اندازه كافى- 225 گرم گوشت ران گوساله. 1-طرز تهيه: پس از پختن و در نهايت آبكش كردن ماكارونى ها آنها را دوباره درون قابلمه اى ريخته و با آب سرد پر كنيد سپس آن را در گوشه اى بگذاريد تا سرد شود. 2- در ظرف ديگرى كمى روغن مايع ريخته و پيازچه هاى خرد شده را داخل روغن به انداز ه اى تفت دهيد تا نرم شود. سپس نخودفرنگى و آب مرغ را به آن اضافه كرده و بر روى شعله كم اجاق گاز قرار دهيد تا كم كم نخودفرنگى ها نيز بپزند اين مدت زمان معمولاً يك ربع تا نيم ساعت است. 3- پس از پخت كامل نخودفرنگى آن را به داخل مخلوط كن يا همان خردكن ريخته و مايه اى صاف و يكدست را ايجاد كنيد. سپس دوباره به داخل قابلمه انتقال دهيد. حال گوشت ران گوساله پخته شده را به صورت خلال هاى باريك بريده و به همراه ماكارونى ها به اين مايه اضافه كنيد. دو تا سه دقيقه آن را بر روى شعله اجاق گاز حرارت داده و نمك و فلفل را به ميزان لازم به آن بيفزاييد در پايان خامه را در سوپ ريخته و سرو كنيد.
|
|
|