مواد لازم(براي 6نفر):
ران مرغ/6عدد (2400گرم)
روغن مايع (مخصوص سرخ کردني)/به مقدار لازم
سير(خرد شده)/1حبه (5گرم)
پياز (ورقه شده)/1عدد (140گرم)
پودر کاري /1قاشق چايخوري (3گرم)
آرد /2قاشق سوپخوري (18گرم)
نمک وفلفل سياه/به ميزان لازم
آب مرغ/3/4و 1پيمانه (280گرم)
فيله گوجه فرنگي(خرد شده)/2عدد (200گرم)
پوره انبه /1قاشق سوپخوري(15گرم)
آب ليموي تازه /1قاشق سوپخوري(14ميلي ليتر)
طرز تهيه:
ران هاي مرغ را نصف کرده در مقداري روغن سرخ کنيد تا طلايي شود بعد از قابلمه درآوريد.سير و پياز را اضافه کرده با روغني که مرغ ها را در آن سرخ کرديد تفت دهيد تا نرم شود سپس پودر کاري را بيفزائيد و دو دقيقه به آرامي هم بزنيد.آرد را در آب مرغ حل کرده و به سير و پياز اضافه کنيد وبه آرامي هم بزنيد.بعد مرغ ها را به آن بيفزائيد
نمک وفلفل را نيزاضافه کنيد وبگذاريد به مدت 20 الي 30 دقيقه به آرامي بجوشد.گوجه فرنگي را به همراه پوره انبه وآب ليمو به مرغ اضافه کنيد وبگذاريد تا چند جوش ديگر بزند.
نکته:
براي بدست آوردن فيله گوجه فرنگي گوجه فرنگي را به صورت درسته در آب جوش انداخته و پس از چند لحظه بلافاصله در آب سرد بيندازيد وپوست آن را جدا کرده وبه صورت مکعبي خرد کنيد.
پيشنهاد:
در صورت تمايل مي توانيد مرغ کاري را با پلو و ترشي هندي سرو کنيد .
بدانيم :
در هر پرس مرغ کاري :
انرژي 1061/3 کيلو کالري
چربي 67/2 گرم
کربوهيدرات 6/2 گرم
پروتئين 100/7گرم
منبع:ساناز سانيا،شماره 15 /س