مواد لازم:
گوشت سردست يا گردن که بايد کمي چرب باشد و بدون استخوان 200 گرم
پياز متوسط 3 عدد
نان سنگک
روغن نمک و فلفل و زرد چوبه
دستور تهيه:
گوشت را تکه تکه مي کنيم با 3 تا 4 ليوان آب و 2 تا 3عدد پياز خرد کرده در حرارت ملايم مي گذاريم کاملا بپزد و آب آن به خورد گوشت برود در اواخر طبخ کمي نمک وفلفل ويک قاشق ادويه را با آن مخلوط مي کنيم وگوشت را از روي آتش برداشته خوب ساطوري مي کنيم تابه را مي گذاريم داغ شود گوشت را در تابه مي ريزيم روي آتش مي گذاريم تا گوشت به روغن بيافتد نانها را در فر يا در تابه ديگر کمي برشته مي کنيم روي هر قطعه نانرا مقداري گوشت مي ريزيم ويک قطعه ديگر نان روي آن قرار مي دهيم البته در اصفهان رسم است که کفگير مخصوص را داغ مي کنند وگوشت رابراي هر نفر روي آن برشته مي نمايند ولي طريق فوق ساده تر وراحت تر است.
منبع: www.vista.ir
ae