? مواد لازم:
گوشت راسته کبابي : نيم کيلو
پياز درشت : 1 عدد
گوجه فرنگي : 4 عدد
چوچاق (شيشاق) : 1 قاشق غذا سوپ خوري
رب انار ترش : 1 قاشق غذا خوري
گردوي چرخ شده : 100 گرم
نمک و فلفل : به ميزان لازم
روغن يا کره : نصف قاشق غذا خوري
آب : نصف پيمانه پلو پزي
? طرز تهيه:
ابتدا گوشت را به وسيله بيفتک کوب مي کوبيم تا کاملا" نازک و خرد شود سپس پياز را رنده مي کنيم و با گردو و چوچاق (سبزي معطر محلي گيلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط مي کنيم حالا مي توانيم آن را در ظرف مورد نظر بريزيم. شعله گاز را کم مي کنيم و مخلوط را در روغن و آب مي گذاريم تا گوشت بپزد. سپس گوجه ها را کبابي و يا سرخ مي کنيم و بعد از آماده شدن گوشت ، آنرا در اطراف مي چنيم .
منبع: www.vista.ir
ae