مواد لازم:
شير:750 سيسي
شكر:25 گرم
وانيل:1 قاشق چايخوري
برنج خيس خورده:75 گرم
كره:10 گرم
شيره انگور:100 گرم
جوز هندي:به مقدار لازم
دستور تهيه:
در ابتدا شير و وانيل را با شيره انگور مخلوط نموده و برنج را در آن ريخته و روي حرارت ميگذاريم تا برنج كاملا پخته شود.سپس كره و جوز هندي رنده شده را به آن اضافه كرده و در ظرف پيركس ريخته و در فر با حرارت 175 درجه به مدت يك ساعت قرار ميدهيم تا سطح آن كاملا طلايي شود و در آخر آن را با مرباي آلبالو ، زغال اخته و مرباي شاه توت ميل ميكنيم.
منبع:www.vista.ir /ع