جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترشي انگور
-(1 Body) 
ترشي انگور
Visitor 453
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم :
سرکه : 1 ليتر
نمک : قدري
انگور : 500 گرم
شيره : قدري

ترشي انگور

طرز تهيه:
اين ترشي مخصوص قزوين است و نام محلي آن گله ترشي است و با کمي دقت در تهيه آن ترشي بسيار مطلوبي آماده مي‌شود و انگور در آن نهايت تازگي مي‌ماند و در غير فصل انگور مطلوب و جالب است، براي تهيه اين ترشي از انگورهاي گرد و سفيد که پوست آنها کلفت است استفاده مي‌کنيم.
خوشه‌هاي انگور را با قيچي کوچک مي‌بريم و دقت مي‌کنيم حبه‌هاي آنها جدا نشود بعد انگور را مي‌شوئيم و در آبکش مي‌ريزيم تا آب آن برود و خشک شود، بعد انگور را در کوزه مي‌چنيم و سرکه سفيد خيلي خوب را با کمي نمک مي‌جوشانيم و داخل کوزه را با سرکه پر مي‌کنيم به‌طوري که روي انگور را کاملاً بپوشاند (البته سرکه جوشانده بايد اول سرد و سپس روي انگور ريخته شود) بعد در کوزه را محکم مي‌بنديم. اين ترشي را در شيشه‌هاي تمام گشاد و در دار هم مي‌توان تهيه کرد. ممکن است در سرکه انگور مقداري شيره ريخت و سپس جوشانيد اما به حدي که زياد شيرين نشود در اين صورت بايد نمک آن بسيار کم و غير محسس باشد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image