مواد لازم :
سرکه : 1 ليتر
نمک : قدري
انگور : 500 گرم
شيره : قدري
طرز تهيه:
اين ترشي مخصوص قزوين است و نام محلي آن گله ترشي است و با کمي دقت در تهيه آن ترشي بسيار مطلوبي آماده ميشود و انگور در آن نهايت تازگي ميماند و در غير فصل انگور مطلوب و جالب است، براي تهيه اين ترشي از انگورهاي گرد و سفيد که پوست آنها کلفت است استفاده ميکنيم.
خوشههاي انگور را با قيچي کوچک ميبريم و دقت ميکنيم حبههاي آنها جدا نشود بعد انگور را ميشوئيم و در آبکش ميريزيم تا آب آن برود و خشک شود، بعد انگور را در کوزه ميچنيم و سرکه سفيد خيلي خوب را با کمي نمک ميجوشانيم و داخل کوزه را با سرکه پر ميکنيم بهطوري که روي انگور را کاملاً بپوشاند (البته سرکه جوشانده بايد اول سرد و سپس روي انگور ريخته شود) بعد در کوزه را محکم ميبنديم. اين ترشي را در شيشههاي تمام گشاد و در دار هم ميتوان تهيه کرد. ممکن است در سرکه انگور مقداري شيره ريخت و سپس جوشانيد اما به حدي که زياد شيرين نشود در اين صورت بايد نمک آن بسيار کم و غير محسس باشد.
منبع:www.vista.ir /ع