?زمان تهيه: 15 تا 20 دقيقه، زمان طبخ: يك ساعت و ربع تا يك ساعت و نيم
? مواد لازم:
? 50 گرم كره يا مارگارين
? 225 گرم خرماي هسته گرفته و خرد شده
? 50 گرم شكر قهوه اي (يا معمولي)
? 150 ميلي ليتر آب
? يك قاشق چايخوري جوش شيرين
? 50 گرم آناناس خشك خرد شده
? يك عدد تخم مرغ
? 225 گرم آرد
? براي روي كيك:
? دو قاشق سوپخوري عسل
? 25 گرم آناناس خشك، خرد شده
طرز تهيه:
كره، خرما، شكر و آب را در ظرفي ريخته روي اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيند. سپس از روي حرارت برداشته و كنار بگذاريد تا سرد شوند. تخم مرغ را با يك چنگال خوب بزنيد و سپس با بقيه مواد به مخلوط بالا اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد. اين مايه را در يك قالب كيك صبحانه يك كيلويي كه از قبل كمي چرب كرده و كف آن را با كاغذ روغني پوشانده ايد بريزيد. سطح روي مايه كيك را صاف كرده آن را در فر كه از يك ربع قبل با دماي 160 درجه سانتي گراد يا 325 درجه فارنهايت روشن و گرم كرده ايد بگذاريد. كيك را به مدت يك ساعت و ربع تا يك ساعت و نيم و يا تا زماني كه مغزپخت شود در فر بپزيد و سپس از فر بيرون آورده و از قالب خارج كنيد. سپس روي شبكه سيمي سرد كنيد.
عسل را كمي حرارت بدهيد و با يك قلم مو عسل ذوب شده را روي سطح كيك بماليد. سپس آناناس خشك را روي آن بپاشيد و به صورت برشهاي باريك بريده سرو كنيد.
منبع:www.vista.ir