جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک چاي گردو و پرتقال
-(2 Body) 
کيک چاي گردو و پرتقال
Visitor 431
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
280 گرم آرد سبوس دار (آرد سنگك)
185 ميلي ليتر آب گرم
25گرم كره ذوب شده
50 گرم گردو ريز خرد شده
50 گرم شكر
رنده پوست يك عدد پرتقال

کيک چاي گردو و پرتقال

• براي تزئين
100 گرم پودرقند الك شده
5 قاشق سوپخوري آب پرتقال
چند عدد گردوي درسته براي روي كيك
طرز تهيه:
آرد را در كاسه گودي بريزيد و آب را اضافه كنيد تا خمير سفتي تشكيل شود.
آن را روي سطح صافي كه كمي آرد روي آن پاشيده ايد به مدت 5 دقيقه ورز دهيد تا نرم و كشدار شود. آن را به صورت مستطيلي درآوريد و كره ذوب شده را با قلم روي آن بماليد. شكر، رنده پوست پرتقال و گردو را روي آن بپاشيد و خمير را دوباره لوله كنيد. سپس به صورت حلقه اي درآورده در سيني فر كه از قبل با قطعه اي كاغذ روغني پوشانده يا آن را چرب كرده ايد بگذاريد. روي آن را بپوشانيد. به مدت 1 تا 5/1 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا ورآمده و حجم آن دو برابر شود.
كيك را به مدت 15 دقيقه در فر با حرارت 220 درجه سانتي گراد بپزيد سپس حرارت را كاهش داده روي 180 درجه سانتي گراد تنظيم كنيد و بگذاريد 15 دقيقه ديگر بپزد. آن را از فر خارج كرده و بر روي شبكه سيمي سرد كنيد.براي تزئين كيك، پودرقند را با آب پرتقال مخلوط كنيد و با قاشق روي كيك بريزيد و با نيمه‌هاي گردوي درسته تزئين كنيد.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image