جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پاستا با سس ايتاليا
-(3 Body) 
پاستا با سس ايتاليا
Visitor 393
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

گوجه فرنگي پوره شده: نصف پيمانه
روغن زيتون: 2قاشق غذاخوري
پاستاي ريگاتوني(Rigatni) : 450گرم
نمک:يک دوم قاشق مرباخوري
فلفل سياه:يک دوم قاشق مربا خوري
سوسيس تند ايتاليايي(ltalian sausage) :700گرم
پنير پارميزان رنده شده:براي تزئين
خامه:1فنجان
جعفري خرد شده:يک چهارم پيمانه
سير ريز شده:10عدد
پياز خرد شده:11عدد
تذکر:به جاي سوسيس ايتاليايي از سوسيس کوکتل معمولي استفاده کنيد. در صورت تمايل يک دوم قاشق مرباخوري فلفل هم به آن اضافه کنيد.

طرز تهيه:

مرحله اول:

1در يک تابه بزرگ روغن زيتون را با حرارت ملايم داغ کنيد.
2.سوسيس را به مدت5 دقيقه سرخ کنيد تا رنگ آن تغيير کند.
3.سوسيس ها را پس از سرخ شدن از تابه خارج کنيد.

مرحله دوم:

1.حرارت را کم کرده وپياز و سير را درتابه ريخته و به مدت 5دقيقه سرخ کنيد تا نرم شوند.
2.سوسيس گوجه فرنگي نمک را اضافه کرده و در ظرف بگذاريد تا 10 دقيقه بپزد.3فلفل سياه و جعفري وخامه را اضافه کنيد.

مرحله سوم:

1.در ديگي بزرگ آب ونمک را جوش آورده و پاستا را در آب و نمک ريخته ب
1.در ديگي بزرگ ،آب ونمک را جوش آورده و پاستا را در آب و نمک ريخته . به مدت14 دقيقه بپزيد.
2.پاستا را آب کشي کرده و در ظرف بريزيد وسس را بر روي آن ريخته و آن را با پنير پارميزان تزئين کرده و سرو کنيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image