مواد لازم:
شکر:1پيمانه سر خالي
آب تمشک:2پيمانه
ماست معمولي:1/2پيمانه
آب:1/2پيمانه
پودر ژلاتين:1قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
آب وپودر ژلاتين را در ظرفي مخلوط کنيد و روي بخار آب قرار دهيد تا پودر ژلاتين در آب حل شود آب تمشک و شکر را مخلوط نموده و روي حرارت قرار دهيد هم بزنيد تا شکر در آب تمشک حل شود سپس مخلوط ژلاتين را اضافه نموده به مدت45دقيقه در يخچال قرار دهيد تا نيم بند شودبعد ماست را به مواد فوق الذکر اضافه کنيد با همزن برقي هم بزنيد تا با ماست کاملا مخلوط شود مواد را به چهار قسمت تقسيم کنيد و داخل چهار گيلاس پايه دار بريزيد.سپس به مدت9ساعت در يخچال قرار دهيد تا ببندد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س