مواد لازم:
زرد آلوي رسيده: 3عددهسته آن گرفته شود
مغز گردو: 30گرم يا يک چهارم ليوان
ماست ساده: دوسوم ليوان
آب يخ: نصف ليوان
طرز تهيه:
هسته زردآلوها را جدا کنيد.سپس زرد آلوي رسيده،مغز گردوآب يخ و ماست را در مخلوط کن مي ريزيم وکاملا با هم مخلوط مي کنيم مي توان کمي عسل براي شيرين کردن نوشيدني به آن افزود.اگر از ماست کمي ترش و ميوه کمي رسيده استفاده شود بهتر است گنجايش هرليوان نوشيدني 250ميلي ليتر است.
نکات تغذيه اي: اين نوشيدني داراي ويتامين C،فيبر وبتاکاروتن است.بتاکاروتن موجود در زرد آلو علاوه بر اين که يک آنتي اکسيدان است پيش ساز ويتامين A نيز مي باشد .
مغزگردو منبع خوبي از پروتئين،فيبر،اسيدهاي چرب امگا3 و آنتي اکسيدان ها مي باشد.همچنين تامين کننده ويتامين B است که قسمتي از کار آن آزاد کردن انرژي از غذاست و نيز در سلامت سيستم عصبي نقش دارد.بنابراين بعد از گذراندن يک روز شلوغ وخسته کننده خوردن اين نوشيدني بسيار مفيد است.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س