زمان تهيه:45 دقيقه
موادلازم:
پنير خامه اي: نصف فنجان
شکر:2قاشق غذاخوري
تخم مرغ بزرگ:1عدد
قالب کاغذي کوچک:24عدد
کره: نصف فنجان
شکلات خرد شده: 113گرم
شکر:يک سوم فنجان
وانيل:1قاشق چايخوري
تخم مرغ بزرگ: 2عدد
آرد سفيد:يک سوم فنجان
نمک ربع قاشق چايخوري
بادام زميني خرد شده:نصف فنجان
طرز تهيه:
پنيرخامه اي،بادام زميني،شکر و تخم مرغ را در يک کاسه بزرگ شکسته و با همزن خوب بزنيد. براي تهيه خمير کره وشکلات را در يک قابلمه ريخته و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا ذوب شود.سپس آن را از روي حرارت برداشته شکر و وانيل را به آن بيفزاييد تخم مرغ ها را يکي يکي به آن افزوده و خوب هم بزنيد.آرد ونمک را اضافه کنيد فر را از قبل با درجه حرارت 175درجه سانتيگراد روشن کنيد.خمير را در قالب ها ريخته و وسط خمير را به داخل فشار دهيد.سپس کمي از مخلوط اوليه درون آن ريخته و روي آن بادام زميني بپاشيد.خمير را به مدت12الي15دقيقه درون قرار داده وپس از خارج کردن از فر اجازه دهيد تا5دقيقه خنک شود.
منبع:نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س