جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گاتاي شکلاتي
-(4 Body) 
گاتاي شکلاتي
Visitor 392
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

تخم مرغ:5عدد
پودر قند: 175 گرم
آب جوش: 2قاشق بزرگ
خامه: 300ميلي ليتر
پودر قند :1قاشق سوپ خوري
پودر قند الکل شده:به مقدار لازم

طرز تهيه:

زرده و سفيده تخم مرغها رابه دقت جدا مي کنيم وارد شدن زرده تخم مرغ در سفيده مانع کف کردن سفيده شده و در کيفيت شيريني شما اثر مي گذارد .زرده ها و پودر قند را مخلوط با همزن برقي خوب مي زنيم تا رنگ آن روشن شده و کرم لطيفي به دست آيد.شکلات ذوب شده را افزوده با همزن برقي کمي ديگر هم مي زنيم سپس آب را اضافه مي کنيم سفيده تخم مرغ رابا همزن برقي مي زنيم تا سفت وسفيد شوند و اگر ظرف را برگردانيم نريزد آن رابه آرامي به مخلوط زرده تخم مرغ و پودر قنداضافه مي کنيم و مايع گاتا را در دو قالب گرد به قطر 20 سانتي متر که آنها را قبلا چرب کرده و کف آنها رابا کاغذ روغني پوشانده ايم مي ريزيم و به مدت 15 دقيقه الي 20 دقيقه در فر مي پزيم و فر را بايد از يک ربع قبل روشن کنيم تا کاملا داغ باشد پس از حدود 20دقيقه شيريني هارا از فر خارج کرده و مي گذاريم در قالب سرد شوند.خامه را در ظرفي ريخته آن را درون ظرف بزرگتري محتوي يخ قرار مي دهيم و باهمزن برقي مي زنيم وقتي کمي فرم گرفت پودر قند را اضافه مي کنيم و دوباره مي زنيم تا فرم بگيرد.از هم زدن بيش از اندازه خامه بپرهيزيد زيرا تبديل به کره خواهد شد گاتاها را از قالب خارج کنيدخامه را بر روي يکي از آنها ريخته ديگري را بر روي لايه خامه قرار دهيد سپس کمي پودر قند نرم را بر روي آن الک کنيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image