جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تارت موز و کارامل
-(5 Body) 
تارت موز و کارامل
Visitor 392
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
جهت تهيه خمير تارت:

آرد: 200گرم
زرده تخم مرغ: 2عدد
شکر:2قاشق سوپخوري
کره سرد:100گرم
آب:2قاشق سوپخوري

مواد لازم براي کرم:

شکر قهوه اي:1پيمانه
کره خرد شده: 100گرم
آب جوش: 1قاشق سوپخوري
پودر نسکافه: قاشق سوپخوري
آرد ذرت :2قاشق سوپ خوري
شير سرد:1پيمانه
زرده تخم مرغ:2عدد
وانيل: 1/8قاشق سوپخوري
موز:2عدد
خامه فرم گرفته: 150گرم

طرز تهيه:

ابتدا آرد را در مرکز کاسه گودي ريخته و کره به آن اضافه کرده با نوک انگشت ورز مي دهيم تا کره به خورد آرد رود و به صورت خرده نان در آيد بعد زرده ها را اضافه مي کنيم .
به همراه شکر تا خمير مورد نظر به دست بيايد.
و نيم ساعت به خمير استراحت دهيد سپس آن را درون قالب مخصوص پاي که چرب کرده ايم پهن کرده تا کاملآ ديواره را پوشش دهد چندچنگال کف قالب مي زنيم.
سپس کاغذ روغني روي خمير قرار داده و مقداري حبوبات روي آن مي ريزيم ودر فر 200درجه سانتي گراد يا 400درجه فارنهايت به مدت 10دقيقه قرار دهيد سپس دماي فر را پايين آورده حبوبات را برداشته و به مدت يک ربع ديگر درفر180درجه سانتي گراد يا 375درجه فارنهايت قرار دهيد تا خمير طلايي شود سپس آن را خارج کرده واجازه دهيد خنک شود.
براي تهيه کرم:شکر وکره را روي حرارت قرار دهيد تا شکر حل شود نسکافه را باآبجوش حل کرده و داخل شير وآرد ذرت ريخته سپس اين مواد را به مخلوط کره و شکر اضافه کنيد ومرتب هم بزنيد به جوش بيايد وکمي غليظ شود بعد از روي حرارت برداشته و به آرامي و کم کم به زرده و وانيل اضافه کنيد.و مرتب هم بزنيد ومجددا روي حرارت بگذاريد تا يک جوش بزند سپس از روي حرارت برداشته و اجازه دهيد تا کرم خنک شود کف نان تارت را کمي خامه بماليد و کرم را بريزيد سپس با موز وبادام تست شده تزئين کنيد ودر آخر بادام پرک را اضافه نماييد
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image