موادلازم:
ماست: 1/4پيمانه
شير:1/4پيمانه
شکر:يک پيمانه خالي
خامه يک پيمانه:250گرم
کمپوت آناناس: 1/2پيمانه
پودر ژلاتين :2قاشق چايخوري
ميوه توت فرنگي و آناناس: براي تزئين
طرز تهيه:
ژلاتين را با آب سرد به روش بن ماري بصورت محلول در آوريد شير را روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد و از سلامت شير با اطلاع شويد سپس شکر را به شير جوشان اضافه روي حرارت کم قرار دهيد تاشکر حل شود سپس بلافاصله از روي حرارت برداشته وانيل را اضافه نموده و همزده اجازه دهيد تا از حرارت محلول شير و شکر کاسته شده و به صورت ولرم درآيد محلول ژلاتين را اضافه هم بزنيد اجازه دهيد تا سرد شود.ماست را با مفتول سيمي بزنيد تاصاف ويکدست شود.خامه را با ويسک(مفتول سيمي)بزنيد تا صاف شود.کمپوت آناناس را در صافي بريزيد سپس به قسمت هاي
کوچک تقسيم نماييد کليه مواد فوق را با هم مخلوط و در قالب مورد نظر از قبل با روغن مايع چرب نموده ايد بريزيد و در يخچال قرار دهيد.دور قالب مورد نظر را آزاد نموده و دسر را هوا دهي نماييد سپس در ظرف مورد نظر قرار داده روي آن را با شکلات ليمويي رنگ کاور نموده و با ميوه فصل توت فرنگي تزئين وسپس سرو نماييد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27/خ