جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پودينگ کارامل
-(4 Body) 
پودينگ کارامل
Visitor 399
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

تخم مرغ:8عدد
هل نرم شده :کمي
شير :1ليتر
زعفران:کمي
وانيل :1قاشق غذاخوري
شکر:يک ونيم ليوان

طرز تهيه:

وانيل و زعفران را به تخم مرغ ها اضافه کرده با همزن برقي خوب بزنيد.شير را بر روي حرارت قرار داده تا وقتي بجوشد.
سپس هل ونيم ليوان شکرومخلوط تخم مرغ را به شير اضافه کنيدو هم بزنيد.1ليوان شکر را در ظرف ريخته روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر ذوب شود.کمي با قاشق چوبي هم مي زنيم تا وقتي شکر کمي زرد مايل به قهوه اي رنگ شود.مواد را بلافاصله بر روي شکر مي ريزيم.سر ظرف را گذاشته سپس ظرف را در ظرف بزرگتري که تا نيمه آبجوش ريخته ايم قرار مي دهيم.ظرف را روي حرارت ملايم به مدت 2 الي 3ساعت مي گذاريم تا زماني که کارامل سفت شود.پس از سفت شدن ظرف را در يخچال بگذاريد تا زماني که خنک شود سپس کارامل را در ظرفي برگردانيد.
نکته:در صورتي که آب ظرف تمام شده باشد به آن آب اضافه کنيد تا زماني که کارامل خوب فرم گيرد.با يک چنگال مي توانيد متوجه سفت شدن کارامل شويد.مواظب باشيد آب ظرف بيروني داخل ظرف کارامل نرود.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image