مواد لازم براي 8 نفر:
کلوچه گردويي خرد شده:يک ويک سوم فنجان
آرد سفيد:نصف فنجان
فنجان کره:يک چهارم
پنير خامه اي :226گرم
تخم مرغ :1عدد
بستني کارامل:يک چهارم فنجان
گلابي متوسط(پوست کنده و بدون هسته که به 12قسمت مساوي تقسيم شده باشد):2عدد
سيب متوسط(بدون هسته که به 12 قسمت مساوي تقيسم شده باشد):2عدد
کره:2قاشق غذاخوري
آبليمو:1قاشق غذا خوري
بستني کارامل:2قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
فر را از قبل با درجه حرارت 175 درجه سانتيگراد روشن کنيد سپس کلوچه هاي خرد شده آرد و ربع فنجان کره را در يک کاسه ريخته و خوب مخلوط کنيد
سپس در ظرف تارت ريخته و به مدت 10دقيقه آن را بپزيد.در کاسه ديگري پنير خامه اي را زده وسپس تخم مرغ وربع فنجان بستني کارامل را پس از زدن روي خمير ريخته و مجددا به مدت 10دقيقه درون فر قرار دهيد.پس از سرد شدن سيب ها و گلابي ها را که همراه با دو قاشق کره به مدت 10دقيقه روي حرارت متوسط پخته ايد وسپس با آبليمو مخلوط کرده ايد روي آن بريزيد.سپس بستني کارامل را روي آن ريخته و ميل کنيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27/خ